Cecilija osvaja radijski eter modernom pop baladom „Lažu te”

Popularna pjevačica Cecilija svojim novim singlom „Lažu te” i značajnom promjenom zvuka, brojnoj vjernoj publici i slušateljima na radio postajama priređuje novogodišnje iznenađenje. Moglo bi se reći da u 2024. godinu ulazi sasvim nova, moderna i drugačija Cecilija. Nakon iznimnog uspjeha kojeg je postigla s pjesmom „Živi, samo živi” s kojom je zasjala na CMC festivalu i ušla u sam vrh službene nacionalne top liste HR TOP 40, Cecilija se ovaj put predstavlja s modernom pop baladom. Radi se o pjesmi duboke emocije i zaraznog refrena, obogaćenoj neznatnom primjesom hrvatskog etno zvuka. Kombinirajući moderan pop zvuk s prizvukom tradicijskih melodijskih linija, Cecilija na neki način pomiče granice i na domaću glazbenu scenu donosi novi zvuk i pravo osvježenje. Njena snažna i emotivna izvedba u kombinaciji s modernom pop produkcijom rezultirala je odobravanjem i pozitivnim reakcijama kod svih koji su ju do sada čuli. Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory) dok je za aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan Ivan Zečić.

Cecilija je uvjerena da je pogodila pravo vrijeme za objavu ove moderno producirane pop balade s kojom se nada napraviti pozitivan pomak i osvojiti brojnu novu publiku i slušatelje na radio postajama.

„Jako me raduje što Vam mogu predstaviti nešto novo i totalno drugačije, što će vjerujem za mnoge biti pravo iznenađenje. Autorsko producentski tim Hit Factory skrojio je za mene snažnu i emotivnu pop baladu „Lažu te” koja ima „ono nešto” posebno. To je sasvim novi pristup i mogu reći moj novi glazbeni pravac u kojem dominira moderna glazbena produkcija obogaćena neznatnom primjesom etno zvuka. Hrvatska tradicijska glazba ima bogatu baštinu na koju svi trebamo biti ponosni. Do sada je uglavnom bila eksponirana kroz tambure ili klape, čime je u startu bila stilski i geografski ograničena. I sama sam dugi niz godina njegovala pop tamburašku glazbu koja je teško izlazila iz okvira Slavonije. Sada sam konačno smogla hrabrosti i odlučila se za ovako značajnu promjenu. Kombinirajući moderni pop s blagim etno prizvukom napravili smo zanimljiv spoj koji će vjerujem naići na odličan prijem kod moje vjerne publike i slušatelja na radio postajama. Svi koji su do sada čuli pjesmu „Lažu te” imali su samo riječi hvale. Zajednički komentar je svima bio da tako nešto upravo nedostaje na domaćoj glazbenoj sceni. Nadam se da su u pravu i da ćemo s ovom pjesmom osvojiti srca brojne nove, posebno mlađe publike i slušatelja na radio postajama. Najveća nagrada svakom izvođaču je kad publika prihvati njegovu pjesmu i zajedno s njim ju pjeva na nastupima. Uvjerena sam da će to biti slučaj s pjesmom „Lažu te, koja će biti svojevrsna prekretnica i obilježiti daljnji tijek moje glazbene karijere.”” – rekla nam je nasmijana Cecilija.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Kristijan Penavić: Volim snimati spotove i glazbu, a pogotovu stvarati pjesme

Mladi širokobriješki glazbenici Kristijan Penavić i Jozo Mikulić objavili...

Oglas za posao: Prodaja pekarskih proizvoda u Neumu

Tražimo motivirane i odgovorne osobe za rad u prodaji...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Euro-Asfalt postavlja novi slovenski rekord u dužini probijanja tunela

Euro-Asfalt, bosanskohercegovačka građevinska firma, postavila je novi slovenski rekord...