Branimir Musa: Dođite u Čerin, uvjerite se u dobro domaćinstvo, velike i vrijedne nagrade na turniru Čerin 3x3x futsal

Čerin 3×3 futsal turnir igra se od 6. do 9. srpnja (subota je ostavljena slobodna jer je sezona svatova i “Daleke”) na igralištu ispred Osnovne škole Čerin u Čerinu, općina Čitluk.

Igra se turnirski gdje pobjednik osvaja 1.400 KM, drugoplasirani 600 KM, treće mjesto 200 KM i četvrto mjesto gajbu pive i ćevape, kao i posebno natjecanje u raspucavanjima penala gdje pobjednik odnosi 100 KM.

Branimir Musa, jedan od organizatora turnira i član Udruge “Naš Čerin” gostova je u “Vijestima plus” Običnog radija.

Ovo je drugi put nakon 20 godina da se turnir održava ali prvi put ovakvog stila na male golove. Pravila turnira su minimalno 3, a maksimalno 5 igrača. Igra se dva puta po sedam minuta. Ekipe su podijeljene u 16 skupina po 3, a samo jedna najbolja ide u završnu fazu.“, kazao je Branimir Musa.

Na upit jesu li prijave za turnir popunjene Branimir Musa kaže: “Prijave za turnir su popunjene 15-ak dana od samog isteka roka prijava, što pokazuje na veliku zainteresiranost. Trenutačno je 48 ekipa prijavljeno, a 15ak ih čeka ulazak ako netko slučajno odustane.

Turnir na Čerinu najavila su mnoga poznata imena iz BiH i Hrvatske, a osigurane su brojne nagrade i tombole.

Na ovom turniru uz zanimljive utakmice imamo i bogatu tombolu. Poklon paketi, poklon bonovi, novčane nagrade, dresovi poznatih hrvatskih zvijezda poput Ivice Zubca, Damira Belje, Luke Menale, Ivana Krstanovića i mnogih drugih. Želio bih naglasiti kako dio prikupljenih sredstava od tombole ide u humanitarne svrhe. Ovaj događaj podržali su mnogi sportaši, Mate Bulić, kao i nogometna ali i internet legenda Romano Obilinović koji je najavio dolazak na finalnu večer. Nadamo se dolasku iz svih krajeva Hercegovine, kako nam izvori govore bit će velik broj prijatelja iz Hrvatske ali i iz dijaspore.“, poručio je Branimir Musa.

Lokacija odigravanja turnia je u Čerinu, središtu gornjeg Brotnja, poznatog po kulturnim i povijesnim znamenitostima i ljudima dobroga duha i vesele naravi. Događaj počinje 6.7. u 17:30. Ovom prilikom se zahvaljujem svim prijateljima, sponzorima na darovima i tombolama kojih imamo preko 60. Zahvaljujem se i svim volonterima turnira kojih ima preko 20. Pozivam vas sve na ovaj veliki događaj, uvjerite se u dobro domaćinstvo, velike i vrijedne nagrade i najvažnije dobru zabavu do kasno u noć, vidimo se!“, za kraj razgovora kazao je Branimir Musa.

Sve detalje turnira možete pronaći OVDJE.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Evanđelje dana i Sjeme (Iv 12,20-33)

Evanđelje dana (Iv 12,20-33) U ono vrijeme: Među onima koji...

Čačić: Pošteni dio desnice vjeruje Milanoviću

Predsjednik Reformista i član SDP-ove koalicije Radimir Čačić komentirao...

Ustavni sud Milanoviću: Odstupi

USTAVNI sud danas je, nakon stručnog sastanka i sjednice...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Izboden australski biskup

Prije samo dva mjeseca izbodeni australski biskup ugostio Stijepu...