Biciklistički savez Bosne i Hercegovine: Održana uspješna medijacija pod vodstvom OK BiH

U prostorijama OK BiH održan sastanak s predstavnicima Biciklističkog saveza BiH na temu „Rješavanje problematike funkcioniranja državnog saveza“.

Sastanak su predvodili predsjednik OK BiH akademik, prof. dr Izet Rađo, potpredsjednik prof. dr Milanko Mučibabić i generalni sekretar doc. dr Said Fazalagić, a predstavnici iz Biciklističkog saveza koji su prisustvovali i sudjelovali u medijaciji bili su Toni Zorić, Biljana Krtalić, Emir Vučijak, Tihomir Kuvaja, Dejan Erešić i Goran Guska.

Cilj sastanka je nastavak dobrog funkcioniranja Biciklističkog saveza BiH, kojem je Olimpijski komitet BiH uvelike doprinijeo kroz ovaj medijacijski sastanak. Nakon trosatnog sastanka, uspješno su dogovoreni zaključci na radost Biciklističkog saveza FBiH i Republike Srpske, odnosno Biciklističkog saveza BiH.

Ovo je pobjeda sporta!

Ovo danas je pobjeda sporta. Nakon godinu dana rada u otežanim uvjetima, napokon smo postigli dogovor u radu Saveza, koji će nas voditi ka boljitku sporta. Tijekom ovih godinu dana sve naše snage bile su usmjerene ka kontinuitetu biciklizma kao sporta, kao i to da naši normalno nastave sa svojim sportskim karijerama, bez obzira na unutarnje probleme koje smo mi kao Uprava imali. Izuzetno sam sretan što smo riješili nesuglasice i pronašli najbolje rješenje za rad Saveza, te se ovim putem želim zahvaliti predsjednicima entitetskih Saveza gdin. Emir Vučijak i gdin. Tihomir Kuvaja, na konstruktivnoj raspravi i sastanku, a posebno hvala ide Olimpijskom komitetu Bosne i Hercegovine na izvrsno obavljenoj medijaciji i pomoći u iznalasku najboljeg rješenja za sport“, komentirao je Toni Zorić, predsjednik Biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine.

Sportaši i funkcionalni državni savezi su osnovni prioritet OK BiH, jer jedino zajedno možemo stvarati pozitivne promjene i ojačati sportski sistem u BiH“, komentirali su iz Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Izvanredna sjednica Ustavnog suda o Milanovićevu

Ustavni sud održava izvanrednu sjednicu na kojoj je tema...

Slavica Delibašić Nestlé Zdravo! Baka ambasadorica u potrazi za novim receptima i pričama

Usprkos ubrzanom razvoju tehnologija i velikom utjecaju društvenih mreža...

Šeparović: Milanović ne može biti ni mandatar ni premijer

Ustavni sud u petak je odlučio da se predsjednik...

Užas: Danka je bila živa, zadavili su je

Djevojčica Danka Ilić (2) navodno je bila živa nakon...

Republika Srpska imade svoj izborni zakon

Parlament Republike Srpske je u petak rano ujutro glasovima...

Stier progovorio o koaliciji s DP-om i žestoko kritizirao Pupovca

Davor Ivo Stier, bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova u...

Viktor Orban im savjetovao da se pokupe i odlaze što prije

Najviši dužnosnici Europske unije moraju otići i ne zaslužuju...