Armin Muzaferija ima novu pjesmu “Lasto mala”

Armin Muzaferija obradovao je publiku novom kompozicijom „Lasto mala“. Tekst je radio prof. Džemaludin Latić, glazbu Alen Lemešević, a aranžirao je Adnan Mušanović.

Pjesma i video na najljepši način promoviraju bosanskohercegovačku kulturu, povijest i tradiciju, a zanimljivo je da je ona snimljena prije tri godine.

Još jednom sam dokazao da ja ne radim komercijalno, već onako kako mi leži na srcu. Osjetio sam da je sada vrijeme da je objavim“, kaže Armin Muzaferija.

Video je sniman u Etno Begovom selu u Nišićima, a u njemu se pojavljuju članovi benda Armina Muzaferije, kao i akademski glumci Elmir Krivalić i Merjem Šiljak. Kako kaže Muzaferija, pjesma „Lasto mala“ predstavlja odu bosanskoj ženi, a nosi pregršt emocija.

Spot koji je snimljen pod redateljskom palicom Murisa Beglerovića i agencije „Gotiva“ predstavljen je u Saburinoj kući, nacionalnom spomeniku na Kovačima. Promociju je uživo prenosila televizija Hayat.

Nismo slučajno odabrali Saburinu kuću kao mjesto promocije, jer njen ambijent odgovara pjesmi i spotu. Zahvalio bih se na pomoći BH Telecomu, Vladi ZDŽ i tvrtki Applause na pomoći u realizaciji ovog projekta. Poruka pjesme, koju smo dočarali i u spotu, jeste da cijenimo svaki trenutak proveden s voljenim osobama, te da nikada ne dođemo u situaciju da cijenimo stvari tek kada ih izgubimo. Važno je da cijenimo poklone koje nam Gospodar šalje i koje nam život donosi, da budemo zahvalni na svim blagodatima koje smo dobili od Boga, posebno na ljudima koji nas vole i koji nam posvećuju svoje vrijeme“, govori Muzaferija.

Armin će u sljedećem razdoblju imati veliki koncert na Bajramskoj akademiji u njemačkom Heilbronnu, a prvi dan Bajrama će nastupiti u Srebreniku.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Izboden australski biskup

Prije samo dva mjeseca izbodeni australski biskup ugostio Stijepu...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

Zvonko Milas uputio poruku za Hrvate koji žive izvan RH

Nositelj liste HDZ-a za izbor zastupnika u Hrvatski sabor...