Ana Bavrka i Tomislav Cvitanušić pričali o tome kako doista živjet u skladu s prirodom

U prekrasnom ambijentu najdragocjenijeg bisera Bosne i Hercegovine, vodopadu Kravica organiziran je još jedan Secret dinner pod nazivom “Nature is Future”.

Kako se uživa u skladu s prirodom, osnažuje um i tijelo, posvećuje trenucima mira i tišine uz pažljive odluke u životu, birane namirnice i zdrav način života vidjeli smo kroz pomno osmišljen event. Kroz cijelo događanje uzvanike je vodila Ana Bavrka, poznata voditeljica koja je oduvijek zagovornica zdravog načina života i fitnessa. Tomislav Cvitanušić je svojom inspirativnom i hvale vrijednom pričom potakao sve prisutne na razmišljanje o današnjem urbanom načinu života i posljedicama koje nosi. Zatim se prisutnima obratila i Marijana Zubac, osnivačica NutriCentra Mostar. Kako je rekla iz vrlo opravdanih i objektivnih razloga, susrećući se svakodnevno s problematkom koju čuje od svojih pacijenata, koji gradeći svoju karijeru i prateći nemilosrdni životni ritam, često na tom putu izgube sebe. Odlučila je upravo zbog takvih saznanja i iskustva napraviti, a usklopu eventa i predstaviti svoj prvi i jedinstveni „Vodič za zaposlene ljude“, želeći na ovaj način potaknuti svakog pojedinca da u jednom danu uzme deset minuta za sebe s ciljem da se osvrne oko sebe, otpusti nakupljeni stres i krene misliti i raditi na sebi i za sebe. U vodiču se nalaze korisne smjernice za koji svaki pojedinac može izdvojiti minimalno vrijeme u svom danu i svjesno jesti zdravije i nutritivno bogate namirnice. 

Sam event je održan u kompleksu Zona Sun i Fun koji je smješten ispod vodopada Kravica gdje su na šarmantnoj i ugodnoj terasi uz nezaboravan pogled na slap, impresivan, lampicama i bogatim dekoracijama uređen dugi stol, te večernji ljetni povjetarac gosti uživali u potpuno nezaboravnoj atmosferi i ambijentu. 

Osim gurmanskog doživljaja detaljno osmišljenog jelovnika privatnog šefa Luke Kraljevića doživljaj su upotpunili zvuci glazbe Josipa Drinovca na pianu, te Illiarda Shaba na violončelu. 

‘Secret dinner’ prerasta u tradiciju i postaje mjesto važnih susreta, gdje se sjedinjuju kreativnost i kvaliteta. Upravo zahvaljujući sponzorima koji su to prepoznali ovaj event iz godine u godinu stvara nove i još bolje priče. Partneri projekta su: Grad Ljubuški zajedno s gradonačelnikom Vedranom Markotićem, Turistička zajednica grada Ljubuškog, Jana, Nutrilab, Mercedes-Benz Auto Lijanović d.o.o., Inel, Carska vina Grge Vasilj, Gin Mare, Berny, Džajić Komerc te Centrotours. Zahvaljujući njihovoj podršci i prepoznatom radu na ovakvim projektima, NutriCentar će i dalje biti podrška široj zajednici i svakom pojedincu koji žudi za promjenom. 

Zastanimo na trenutak, osvrnimo se na prirodu, pokušajmo razumjeti njene cikluse i krenimo živjeti u skladu s njom. Otpustimo sve što nam ne treba i umjesto slaloma  između brojnih obveza okrenimo se sebi i pokušajmo  živjeti u trenutku.

Najčitanije

Bakir Krajinović: Svaki stanovnik zemlje ostavlja ugljični otisak

Bakir Krajinović bio je gostom još jedne emisije projekta...

Stolac se ovih dana priprema za Ilindan

Stolac se ovih dana priprema za Ilindan, koji se...

Kristijan Penavić: Volim snimati spotove i glazbu, a pogotovu stvarati pjesme

Mladi širokobriješki glazbenici Kristijan Penavić i Jozo Mikulić objavili...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Nakon cirkusa zvanog Svesrpski sabor objavljen spot: “Svi uz komandanta Vučića”

JUTROS je u jutarnjem programu srpske televizije Pink prikazan...

Započeo Međunarodni seminar “Jednake mogućnosti za sve-osnova socijalnih prava”

Međunarodni seminar pod naslovom “Jednake mogućnosti za sve-osnova socijalnih prava” započeo...

Continental Blidinje BIKE Festival: Završeno šesto izdanje najvećeg biciklističkog festivala

Blidinje BIKE Festival, jedan od najznačajnijih biciklističkih događaja u...