Aldina Bajić objavila je novi singl „Anđele moj“.

Riječ je o emotivnoj baladi, koju je ova vrsna pjevačica sjajno dočarala svojim glasom, dok je muzika i aranžman djelo njenog dugogodišnjeg suradnika Kenana Fejzića – Ćine. Zanimljivo je da tekst potpisuje sama Aldina.

– Tim koji pobjeđuje nikada ne mijenjam. I iza ove pjesme stoji WS Music, bosansko-balkanska produkcija sa sjedištem u Austriji, a na čijem čelu je odlični Kenan Fejzić Ćina. Drago mi je da sam se i sama okušala u pisanju pjesama, a, pored “Anđele moj”, uradila sam još dva teksta koje ću publici predstaviti u narednom razdoblju. U realizaciji projekta pomogao nam je zlatni sponzor “AK formance” iz austrijskog Villacha, voda Ledena, “Stelina Monte”, te brzi servis “Fića” – kaže Aldina Bajić.

Spot za pjesmu je po Aldininoj želji sniman na crnogorskoj obali, u Baru i okolini. Pored Aldine, glavni protagonista spota, koji je ekranizirala video produkcija „Invenio films“, je jedan od najpopularnijih crnogorskih manekena i fotomodela Emil Osmanović.

Spot je sniman prvi dan proljeća, a ekipu su na snimanju poslužile i vremenske prilike. Dan ranije na Jadranu je puhala jaka bura, praćena kišom, no na dan snimanja vrijeme je bilo idealno, što je Aldini i ekipi pomoglo da zabilježe zanimljive kadrove Bara, Šušnja i obližnje Dobre vode.

Zanimljiva anegdota dogodila se na samom kraju snimanja, kada je ekipa otišla do čuvene tvrđave u Starom Baru, gdje su željeli zabilježili par kadrova. Kako u tvrđavi nije bilo nikoga, ekipa je ušla unutra i otišla do jedne od obližnjih kula, s koje su imali namjeru snimiti panoramu čaršije. Ubrzo se začuo zvuk teških vrata i dok su Aldina, Emil i momci iz „Invenio filmsa“ stigli do ulaza, isti je već bio zaključan sa vanjske strane.

Ekipu je već počela hvatati panika, jer je uveliko bila noć, a na tvrđavi nema drugog izlaza, međutim na internetu su uspjeli pronaći brojeve telefona zaposlenih na tvrđavi, te ih obavijestiti da su ostali unutar zidina.

Zaposlenik tvrđave prvo je mislio da se neko šali s njim, ali je na kraju ipak došao da provjeri što se dešava i “oslobodio zatočenike”.

Aldina i njen producentski tim ne staju na ovome. Vrlo brzo će publiku obradovati još jednim singlom, a ovog puta riječ je o veseloj pjesmi, bržeg ritma.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

DW: Njemački političari strahuju od pobjede Zorana Milanovića

U razgovoru s političarima i analitičarima u Berlinu na...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda u BiH

U Hagu se održalo dvodnevno zasjedanje Vijeća Mladeži Europske pučke...

Predizborno istraživanje Nove TV

U Dnevniku Nove TV večeras su objavljeni rezultati predizbornog...