Otvorene prijave za zabavni program u okviru Adventa u Mostaru

Advent u Mostaru

Grad Mostar objavio je javni poziv za iskaz interesa za predlaganje zabavnog programa u okviru manifestacije Advent u Mostaru i doček Nove 2024. na otvorenom u razdoblju od 14. prosinca 2023. do 1. siječnja 2024. godine.

Prijedlozi programa podnose se u slobodnoj formi i moraju sadržavati naziv programa, nositelja programa, kratki opis i strukturu programa te troškovnik. Pravo podnošenja prijave na javni poziv imaju sve fizičke i pravne osobe iz Mostara, Bosne i Hercegovine te inozemstva.

Sve prispjele prijedloge vrednovat će Služba za kulturu Grada Mostara kao nositelj aktivnosti zabavnog programa Adventa u Mostaru 2023. i dočeka Nove 2024. godine, a s MC Pavarotti i Hrvatskim domom hercega Stjepana Kosače, u svojstvu producenata i organizatora događaja, odabrat će i podržati programe prema kriterijima kao što su kvaliteta, zanimljivost, uključivost s obzirom na spol/dob, cijena programa, izvodivost koncepta u financijskom, programskom i produkcijskom smislu, raznolikost ponude, privlačnost sadržaja u smislu interesa za višekratni posjet manifestaciji, zastupljenost posebnih programa, reference i iskustva u provođenju istih ili sličnih programa, procjena kompetencije predlagača za uspješnu realizaciju programa, doprinos programa cjelokupnoj predblagdanskoj slici grada, atraktivnosti programa u cilju povećanja turističkih dolazaka na manifestaciju te doprinos promociji Adventa u Mostaru i turističke ponude Grada Mostara.

Rok za podnošenje prijave i dokumentacije za javni poziv traje 15 dana od dana objave javnog poziva. Javni poziv objavljen je na web-stranici Grada Mostara www.mostar.ba  Sva dodatna objašnjenja o pojedinostima poziva mogu se dobiti putem elektroničke pošte kultura@mostar.ba.

Predlagači programa svoje prijave programa mogu podnijeti u elektroničkoj formi na adresu kultura@mostar.ba te u predmetu navesti „Prijedlog programa – Advent u Mostaru i doček Nove 2024.“

S izabranim ponuđačem sklopit će se ugovor kojim će biti regulirane sve obveze vezane uz realizaciju izabranog programa za Advent u Mostaru i doček Nove 2024. u Mostaru.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

DW: Njemački političari strahuju od pobjede Zorana Milanovića

U razgovoru s političarima i analitičarima u Berlinu na...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda u BiH

U Hagu se održalo dvodnevno zasjedanje Vijeća Mladeži Europske pučke...

Predizborno istraživanje Nove TV

U Dnevniku Nove TV večeras su objavljeni rezultati predizbornog...

Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Danas, u ponedjeljak, 15. travnja 2024. godine, u Domu...