Kort Marketi sada dostupni na platformi Glovo: Dostava više od 4.000 proizvoda za manje od 45 minuta

Glovo je višekategorijska platforma koja korisnicima omogućava lak pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtjev. Objavljeno je partnerstvo s maloprodajnim lancem Kort Marketi.

Od sada, u sekciji “Supermarket” na Glovo aplikaciji, korisnici imaju pristup 4.000 različitih proizvoda iz 50 kategorija. To uključuje suhomesnate i mliječne proizvode, osnovne životne namirnice, napitke, slatkiše, proizvode za domaćinstvo i ličnu higijenu. Ovim partnerstvom, korisnici će imati prednost brze dostave narudžbi na njihova vrata, za manje od 45 minuta, što je značajan vremenski dobitak.

Trenutno su na Glovo platformi dostupni marketi u Banja Luci (Derviši i Malta) i Bihaću. Do kraja siječnja 2024. godine, u planu je aktiviranje novih lokacija Kort Marketa u Bijeljini, Mostaru i Sarajevu.

Glovo je prva platforma koja omogućava dostavu proizvoda iz Kort Marketa. Osim toga, korisnici aplikacije su prvi koji mogu iskoristiti i posebne promotivne cijene na odabrane artikle.

“Ovo partnerstvo donosi veliku prednost iskustvu kupovine naših korisnika, omogućavajući im da uživaju u širokom spektru svježih proizvoda bez potrebe da napuštaju udobnost vlastitih domova. U suradnji s našim partnerima, Glovo nastavlja činiti kupovinu lakšom i bržom nego ikad prije, a ovo partnerstvo je samo još jedan korak ka ostvarivanju naše misije pružanja jednostavnog pristupa svemu u njihovom gradu” istakao je Ivan Laketa, generalni direktor Glovo BiH.

“Zbog užurbanog načina života, prepoznali smo potrebu da dostavljamo proizvode iz našeg asortimana krajnjem potrošaču u najkraćem mogućem roku. Vjerujemo da će dostava unutar ovog vremenskog okvira dobiti pozitivne reakcije od strane korisnika koji nemaju vremena ići svakodnevno u prodavnicu po svježe namirnice. U ovu grupu prvenstveno spadaju zaposlene majke i penzioneri, kao i ostale kategorije kupaca”, rekao je Bojan Stupar, komercijalni rukovoditelj u Kort Marketima.

O Glovo

Glovo je pionirski višekategorijski servis koji povezuje korisnike s poslovnim subjektima i kuririma. Nudi usluge na zahtjev od restorana, prodavnica i supermarketa do apoteka i maloprodajnih prodavnica.

Vizija Glova je omogućiti svima jednostavan pristup svemu u njihovom gradu. Na taj način, korisnici mogu uživati u onome što žele, kada žele i gdje žele.

Kompanija je osnovana 2015. godine u Barceloni i posluje u 25 zemalja širom Europe, Centralne Azije i Afrike.

Najčitanije

METUS zapošljava montere dizala za rad u inozemstvu i Hrvatskoj

METUS je renomirana hrvatsko- švedska kompanija s dugogodišnjem iskustvom...

Aner Omanović: Otvaranje kamenoloma dovodi do devastacije prirode

Eko Udruženje Kuti je udruženje koji se bavi ekološkim...

Mahir Bjelonja: ZEOS je omogućio da se elektronski otpad odlažete besplatno

Društvo ZEOS eko-sustav d.o.o. prvi je operater sustava upravljanja...

Adrijana Prskalo: Okolina igra važnu ulogu oko odrastanja i samopouzdanja djece

Promocija slikovnice „Nikada nećeš hodati sama“ održat će se...

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme raspisuje natječaj za posao

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme...

Nina Deronjoć: Udruga pomaže djeci, mladima, roditeljima, dođite na Dječji festival i humanitarni koncert

Humanitarna Udruga Zvončica organizira Dječji festival i humanitarni koncert...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...