Experience centr za mlade otvara vrata u Mostaru

Experience centra za mlade logo

Svečano otvaranje ureda Experience centra za mlade u Mostaru održat će se u utorak 17.10.2023. u 12 sati. Centar se nalazi u Ulici Stjepana Radića (preko puta kampusa Sveučilišta). Mostar se tako pridružuje obitelji vodeće regionalne organizacije za rad i školovanje studenata u inozemstvu.

Posredstvom Experience centra za mlade više od 7.860 studenata realiziralo je programe kulturološke razmjene bazirane na putovanjima u inozemstvo, te su na taj način ostvarili stručno usavršavanje kroz rad prije svega u SAD-u, Kanadi i Njemačkoj. Ovaj Centar nudi nekoliko programa razmjene studenata i aplikanata, od onih koji su bazirani na upoznavanju kulture i jezika zemlje partnera do plaćene stručne prakse i usavršavanja. Važno je naglasiti da se programi prilagođavaju željama i potrebama aplikanata i korisnika. Svi se realiziraju u partnerskim tvrtkama u inozemstvu, pomno biranim po kriteriju renomiranosti u poslovnom svijetu.

Naši uredi su otvoreni u svim univerzitetskim gradovima, a od utorka i u Mostaru te na taj način pokušavamo uvijek biti dostupni studentima i mladim ljudima. Od 12 do 17 sati su dobrodošli svi koji žele saznati više o radu centra, a naši koordinatori će vam dati sve potrebne informacije o radu u inozemtsvu i putovanju koje ćeš pamtiti do kraja života.“, poručuju iz Experience centra za mlade.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte na broj +387 60 30 43 158 ili na mail sarajevo@experience.edu.rs.

Otvaranje Experience centra za mlade u Mostaru

Priča o Experience centru za mlade, vodećoj regionalnoj agenciji za rad i školovanje studenata u inozemstvu počela je 2010. godine otvaranjem kancelarije u Doboju koja je tada brojala tek dvije osobe. 

Željeli smo da pomognemo našim studentima da otputuju u inozemstvo na određeno vrijeme i osjete kako izgleda život, rad, multikulturalnost, samostalnost i odgovornost u novoj i drugačijoj sredini.   Zahvaljujući jasnoj viziji, strasti prema poslu i želji dvojice prijatelja da svoja iskustva koja su doživjeli na Work & Travel USA programu prenesu dalje, postali smo vodeći Centar za mlade koji broji 4 poslovnice u Banja Luci, Sarajevu, Mostaru i Doboju i imamo 10 zaposlenih.“, poručuju iz Centra.

Danas pružaju mladima mogućnost stručnog usavršavanja kroz programe Internship /Trainee USA kao i kroz programe rada i studiranja u inozemstvu (Kanada i Njemačka).

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Davor Vidačak: Želimo stvoriti platformu za razmjenu znanja i iskustva

Konferencija MoBizz 2024 - Ekonomski izazovi i financijske strategije...

Oglas za posao: Pomoćna kuharica u mjestu Brela – Makarska rivijera

Lungo Mare, Brela - Makarska rivijera objavljuje natječaj za...

dr. Tanja Krešić: Podrška obitelji i ne odustajanje u dojenju su najbitniji

Trenutno se u svijetu obilježava tjedan dojenja. Sinoć je...

Mahir Bjelonja: ZEOS je omogućio da se elektronski otpad odlažete besplatno

Društvo ZEOS eko-sustav d.o.o. prvi je operater sustava upravljanja...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Nina Deronjoć: Udruga pomaže djeci, mladima, roditeljima, dođite na Dječji festival i humanitarni koncert

Humanitarna Udruga Zvončica organizira Dječji festival i humanitarni koncert...

Vesna Muslić: Potrebno je osigurati da svaki zagađivač plati zagađenje koje ispušta u okoliš

Predsjednica Udruženja Aquasan mreža u BiH gđa. Vesna Muslić...