Karate spektakl u Mostaru

2. Zrinjski karate kup međunarodnog karate turnira u Arena Sport Centru okupio je natjecatelje četiriju država. Svoje umijeće pred europski licenciranim sudcima ima priliku pokazati preko 500 natjecatelja. U katama i borbama sudjeluju svi uzrasti, od najmlađih do seniora, a posebno zadovoljstvo ističu organizatori je to da djeca imaju prostor za stjecanje novih znanja, natjecateljskog duha i karate vještina.

Organizacija ovogodišnjeg kupa podignuta je na višu razinu, o čemu svjedoči i velik broj prijava te sudjelovanje djece iz čak 35 klubova. ”Zahvalio bih svim klubovima koji su došli podržati ovaj turnir, kao i Arena Sport Centru koji nas je ugostio. Na Turniru sudjeluju desetci klubova iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Podigli smo organizaciju na višu razinu i nadamo se da će iduće godine turnir biti na još boljoj razini kada slavimo 30 godina Zrinjskog karate kluba” poručio je Emil Ćorić trener i predsjednik kluba.

Karate je sport čije su dobrobiti treniranja višestruke, od koordinacije, discipline, tjelesne i mentalne snage te samoobrane do razvoja socijalnih vještina. Zrinjski karate klub dogodine proslavlja svoj 30 rođendan što je dodatni poticaj da se organizacija kupa nastavi iduće godine. Arena Sport Centar i ove godine je domaćin karate spektakla, što je samo jedan od brojnih sportskih događaja koji zahvaljujući odličnim uvjetima centra okuplja mlade i talentirane sportaše. Pod budnim okom sudaca iz regije, priznanja će zavrijediti najbolji u svojim kategorijama.

Najčitanije

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Mahir Bjelonja: ZEOS je omogućio da se elektronski otpad odlažete besplatno

Društvo ZEOS eko-sustav d.o.o. prvi je operater sustava upravljanja...

dr. Tanja Krešić: Podrška obitelji i ne odustajanje u dojenju su najbitniji

Trenutno se u svijetu obilježava tjedan dojenja. Sinoć je...

METUS zapošljava montere dizala za rad u inozemstvu i Hrvatskoj

METUS je renomirana hrvatsko- švedska kompanija s dugogodišnjem iskustvom...

Elektro Mont Mostar raspisao natječaj za posao

Elektro Mont doo Mostar obiteljsko poduzeće koje posluje od...

Daniel B: Želim da moja autorska glazba dođe do većeg broja ljudi

Glazbenik Danijel Braovac iz Tomislavgrada ima novu pjesmu ''200...