Baby Lasagna uputio poruku Vatrenima: Ja nisam uspio, ali vi sigurno hoćete

Naš ovogodišnji predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna javio se uoči početka Europskog prvenstva u Njemačkoj i vatrenima uputio poruku.
“Pozdrav ljudi, pozdrav vatreni. Samo da uzmem trenutak da vam poželim sreću. Donesite to zlato doma. Ja nisam uspio, ali vi sigurno hoćete”, rekao je pjevač za RTL Danas.

Podsjetimo, prije Eurovizije Lasagna je od HNS-a dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije sa svojim imenom i brojem 1. Odmah ga je obukao pa pokazao i nogometne vještine. 

Inače, Marko Puriši izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, a prije nekoliko dana  javio se i nasmijao pratitelje. Marko je podijelio prepisku sa zaručnicom Elizabetom Ružić. – Kad imaš intervju, a Elizabeta nije doma – napisao je pa pokazao njezinu poruku: – Please, obuci nešto lijepo. Na to joj je Marko uzvratio s emojima smješka. U svojim intervjuima Baby Lasagna često ističe kako je Elizabeta zaslužna za njegov modni stil te najčešće uz njezinu pomoć bira odjeću za nastupe i događanja na kojima se pojavljuje, javlja Večernji list.

Marku je najveća podrška, osim obitelji i roditelja, 27-godišnja zaručnica Elizabeta Ružić. Naime, Elizabeta i Marko dokaz su da iza svakog uspješnog muškarca uvijek stoji uspješna žena. Ružić je izrazito talentirana mlada umjetnica koja se bavi videoprodukcijom i art fotografijom, a upravo je ona osmislila spot za “Rim Tim Tagi Dim” koji je zasjeo na vrh liste najgledanijih glazbenih videa u Hrvatskoj i šire. Njihova ljubavna priča definitivno je suvremena bajka.  

– Marko i ja se znamo više od tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: “Vidi, koji zgodan lik.” Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene zapratio nazad. I onda mi se javio. Love Story 21. stoljeća – ispričala je jednom prilikom, a Marko se osvrnuo na njihov prvi ljubavni susret. 

Najčitanije

Šejma Kuko i Begza Kurtović: Posvetimo se zajedno očuvanju bosanskog brdskog konja

U sedmoj emisiji projekta "Daj zemlji priliku" razgovaramo na...

Bakir Krajinović: Svaki stanovnik zemlje ostavlja ugljični otisak

Bakir Krajinović bio je gostom još jedne emisije projekta...

Damir Mrđen: Komunalne otpadne vode su ključni zagađivači vode u BiH

U još jednoj emisiji projekta “Daj zemlji priliku” razgovarali...

Ana Ravić: Cilj je modernizirati postojeće informacijske sustave u bolnicama

Centar za informatiku Sveučilišne kliničke bolnice Mostar organizira 1. znanstveno-stručni...

dr. Tanja Krešić: Podrška obitelji i ne odustajanje u dojenju su najbitniji

Trenutno se u svijetu obilježava tjedan dojenja. Sinoć je...

Heidi šeće psa predstavljaju spot za pjesmu „Izgubili smo ljubav“

'Izgubili smo ljubav' nova je pjesma uvijek zanimljivog radiofoničnog...

Adrijana Prskalo: Okolina igra važnu ulogu oko odrastanja i samopouzdanja djece

Promocija slikovnice „Nikada nećeš hodati sama“ održat će se...

Davor Baković: Speleoobjekti su jako osjetljivi ekosustavi

Još jednom smo u programu Običnog radija razgovarali na...