Aida Čandrgić: Dame vidimo se u što većem broju na 6. dm ženskoj utrci

Sada već tradicionalna, 6. dm ženska utrka u BiH u organizaciji tvrtke dmBiH na oduševljenje brojnih dama ove godine bit će održana u dva formata!

Nakon višegodišnje pauze sve zainteresirane sudionice 6. dm žensku utrku dužine 5 kilometara ponovo će moći istrčati zajedno 10.9. na Vilsonovom šetalištu. One koje pak budu spriječene biti tu, predviđenih 5 kilometara moći će istrčati u razdoblju od 4. do 10.9. bilo kada i bilo gdje. Prijave su otvorene od danas, a putem web stanice www.dm-zenskautrka.ba moguće se prijaviti do 4.8.2023. godine.

Od svake kotizacije 1 KM za projekte za unapređenje i očuvanje mentalnog zdravlja žena u BiH.

Nakon višegodišnje pauze zbog Covid epidemije ponovno se 6. dm ženska utrka organizira na Vilsonovom šetalištu. Trčat će se 10.9. nadam se u što većem broju. Same prijave traju do 4.8. Ove godine ženska utrka ima jedan lijepi podržavajući karakter. Od svake kotizacije 1 KM ide za projekte za unapređenje i očuvanje mentalnog zdravlja žena u BiH. Kotizacija za utrku košta 10 KM, a sve sudionice dobivaju dri fit majicu i ruksak koji sadrži proizvode dm-a i partnera. Ponudili smo i opciju da dame izaberu kada i gdje trče utrku. S zadovoljstvom možemo reći kako su se u par dana popunile sve prijave za ovaj vid utrke. Utrka počinje u 10 sati, a već u 11 sati slijedi after party uz degustacije i poklone partnera. Najmlađi će se moći zabaviti u dječjem kutku, dok je za sve prisutne dm osigurao i besplatne dermatološke preglede.“ otkrila je za Običan radio Aida Čandragić, viši specijalist za marketing pri tvrtki dm drogerie markt.

Iako sudionice predviđenih 5 kilometara mogu i prošetati, za sve one koje odluče trčati i testirati natjecateljski duh dm je osigurao vrijedne nagrade.

Prvih deset najbržih trkačica osvojit će medalje i bit će nagrađeno dm poklon karticama. Za pobjednicu 6. dm ženske utrke nagrada je dm poklon kartica u vrijednosti od 400 KM, za drugoplasiranu dm poklon kartica u vrijednosti od 300 KM, dok je za treće najbolje vrijeme namijenjena poklon kartica u vrijednosti od 200 KM. Trkačicama koje se plasiraju od 4. do 10. mjesta bit će uručene dm poklon kartice u iznosu od 50 KM.

Najčitanije

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Mahir Bjelonja: ZEOS je omogućio da se elektronski otpad odlažete besplatno

Društvo ZEOS eko-sustav d.o.o. prvi je operater sustava upravljanja...

dr. Tanja Krešić: Podrška obitelji i ne odustajanje u dojenju su najbitniji

Trenutno se u svijetu obilježava tjedan dojenja. Sinoć je...

METUS zapošljava montere dizala za rad u inozemstvu i Hrvatskoj

METUS je renomirana hrvatsko- švedska kompanija s dugogodišnjem iskustvom...

Elektro Mont Mostar raspisao natječaj za posao

Elektro Mont doo Mostar obiteljsko poduzeće koje posluje od...

Daniel B: Želim da moja autorska glazba dođe do većeg broja ljudi

Glazbenik Danijel Braovac iz Tomislavgrada ima novu pjesmu ''200...