NapredaK: Tečaj copywritinga i SEO copywritinga

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira Tečaj copywritinga i SEO copywritinga u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata.

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače organizira Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga i SEO copywritinga koji će svoj prvi susret imati u ponedjeljak, 8. travnja 2024. godine u 19:30 sati u prostorijama čitaonice.

Kroz osam susreta polaznici tečaja će teorijski i praktično savladati pisanje sadržaja za tekstove iz područja copywritinga: razne objave za društvene mreže, PR tekstove, službene emailove i newslettere kao i blog tekstove koji će biti svojevrsna kruna cijelog tečaja koji je pomogao mnogima da uđu u svijet copywritinga.

Također, polaznici tečaja upoznat će se i sa SEO copywritingom te će naučiti kako istražiti ključne riječi kao i kako napisati jedan SEO tekst, tj. tekst optimiziran za internetske tražilice.

Tečaj copywritinga vodi diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter Marko Suton, član HKD Napretka, Glavne podružnice Mostar.

Prijave za tečaj copywritinga i SEO copywritinga možete izvršiti prijavom s imenom i prezimenom te kratkim CV-em na mail makasuton@gmail.com, najkasnije do petka, 5. travnja.

Po završetku tečaja polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju pisanja tekstova iz područja copywritinga i SEO copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata te će svi polaznici vladati stečenim znanjem koje će im biti preneseno.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Frka Petešić umjesto Grlić Radmana?

Zvonimir Frka Petešić, dosadašnji predstojnik Ureda predsjednika vlade, mogao...

Agencija Laguna Posušje traži vozača minibusa

Agencija Laguna Posušje raspisuje natječaj za posao vozača minibusa....

Von der Leyen u Splitu: BiH će biti u EU

Predsjednica Europske komisije i kandidatkinja EPP-a za tu dužnost...

Vučić: Idem ponovno u New York

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će ići...

Opća skupština UN-a podržala palestinsko članstvo

Opća skupština UN-a podržala je u petak palestinski zahtjev...

Možemo! na Trnju slavi pokolj Hrvata

Piše: glavni urednik Vlado Kolak, graniteljski portal Ustaše su ušle...

Milić: Ono čime ljevica lažno zastrašuje javnost nije u interesu HDZ-a ni DP-a

Glasnogovornik Vlade Marko Milić u Novom danu s Mašenkom...