Mostar: Uručeni certifikati polaznicima Napretkove radionice fotografije koju je vodio fotograf Igor Šutalo

Svečano uručenje certifikata polaznicima radionice fotografije kojeg su proteklog tjedna organizirali fotograf Igor Šutalo i HKD Napredak Glavna podružnica Mostar, upriličeno je u srijedu večer u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ-e u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Miroslav Landeka i Igor Šutalo s polaznicima tečaja

Polaznicima tečaja certifikate su uručili voditelj tečaja Igor Šutalo, član HKD napredak Glavna podružnica Mostar i Miroslav Landeka, predsjednik HKD Napredak Glavna podružnica Mostar.

Tom prilikom čestitajući svim polaznicima na uspješno završenom tečaju predsjednik Landeka je kazao kako je Napredak u Mostaru kroz svoj rad uz brojne kulturne sadržaje organizira i različite tečajeve koji će biti na korist kako članicama i članovima Napretka tako i široj javnosti, a napose mladima.

Miroslav Landeka, predsjednik HKD Napredak Glavna podružnica Mostar, Daniela, Antičić, polaznica tečaja i Igor Šutalo, voditelj tečaja

Tako su do sada već organizirani tečajevi crtanja za djecu i odrasle, tečaj copywritinga i engleskog jezika i sada ovu vrlo praktičnu i zanimljivu radionica fotografije.

Fotografija i storytelling nisu samo umjetnost, već su i alati za izražavanje, učenje i dijeljenje naših najdubljih istina. Ova radionica mi je otvorila novi pogled na trenutke, oslobodila me uvriježenih normi i dodala novu dimenziju mom radu. Kroz objektiv kamere stvaraju se priče koje se pamte, koje diraju srca i ostavljaju trag u emociji pojedinca. Zahvaljujem se organizatorima, “HKD Napredak” Glavnoj podružnici Mostar i Igoru Šutalu “Studio Lumière”, na još jednoj poučnoj radionici“, kazala je Monika Šunjić, polaznica tečaja koja je inače aktivna članica i stipendistica HKD Napredak Glavna podružnica Mostar.

Voditelja radionice Šutalo je uz čestitke zahvalio polaznicima što su u četiri dana kroz osam nastavnih sati  savladali program koji je bio zahtjevan i sadržavao je praktične vježbe te da im je na najbolji način mogao prenijeti znanje koje je on godinama stjecao kroz svoj rad.

Zahvalio je također predsjedniku Landeki na svesrdnoj i konkretnoj potpori u organizaciji ove radionice kao i Narodnoj knjižnici HNŽ-e i ravnateljici Julijani Pavlović.

Igor Šutalo, fotograf  je iz Studija Lumiere od 2017. Kroz Studio Lumiere, imao je privilegiju oblikovati priče i sačuvati ljepotu prolaznih trenutaka, osiguravajući da budu sačuvane i dostupne  generacijama koje dolaze.

Foto: Miroslav Vračević, član HKD Napredak Glavna podružnica Mostar

Najčitanije

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme raspisuje natječaj za posao

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Aner Omanović: Otvaranje kamenoloma dovodi do devastacije prirode

Eko Udruženje Kuti je udruženje koji se bavi ekološkim...

Adela Vukotić -Terek: Trebamo razvrstavati otpad i razmišljati održivo

Vanjskotrgovinska komora BiH je samostalna, nevladina, nepolitička i neprofitna...

dr. Tanja Krešić: Podrška obitelji i ne odustajanje u dojenju su najbitniji

Trenutno se u svijetu obilježava tjedan dojenja. Sinoć je...

METUS zapošljava montere dizala za rad u inozemstvu i Hrvatskoj

METUS je renomirana hrvatsko- švedska kompanija s dugogodišnjem iskustvom...