Dođite na prvi Humanitarni festival “Gledaj srcem” u Mostaru

Humanitarni festival „Gledaj srcem“ po prvi puta u Mostaru ovoga ljeta. Održat će se 18. i 19. srpnja 2023. godine na lokaciji Kampus Sveučilišta u Mostaru. Festival je posvećen ljubavi, humanosti i očuvanju naše predivne baštine.

Festival je koncipiran na dvije različite večeri. Prva večer, 18.07. je posvećena Hercegovačkim običajima i tradiciji. Moći ćete uživati u izvanrednim folklorima, izvedbama poznatih hercegovačkih pjesama, te gledati iznimne umjetničke performanse koji prikazuju naše naslijeđe. Bit će to prilika da se povežemo s našim korijenima, da cijenimo vrijednosti koje su nam prenijeli naši preci i da se divimo raznolikosti koja nas obogaćuje.

Druga večer donosi u Mostar po prvi puta ljeti Dječji karneval. Naša najveća radost su djeca. „Dovedite svoje najmlađe i uživajte u predivnom dječjem karnevalu. Djeca će imati priliku pokazati svoju kreativnost i maštovitost kroz različite kostime i šarene maske. Bit će tu mnogo smijeha, igre, plesa i veselja. Neka se dječja radost širi festivalom i donese osmijehe na sva lica.“, poručili su organizatori festivala.

“Gledaj srcem” festival ima i posebnu humanitarnu dimenziju. Sav prihod od ulaznica bit će doniran za podršku lokalnoj humanitarnoj organizaciji Gledaj srcem koja se brine o najosjetljivijim skupinama u našem društvu. „Vaša podrška i dolazak na festival značit će mnogo za one koji su u potrebi, jer zajedno možemo stvoriti bolje sutra.“, istaknuli su organizatori.

Organizatori koncerta su Udruga Gledaj srcem koju vodi Mateja Lovrić. U organizaciju festivala svoj trud je uložila i Nives Nikolić.

Pozivamo vas da se pridružite ovom nezaboravnom događaju koji slavi ljubav, tradiciju i humanost. Budite dio “Gledaj srcem” festivala i zajedno stvorimo predivne uspomene. Rezervirajte datume 18. i 19.07.2023. godine i provedite nezaboravne trenutke s nama u prelijepom Mostaru. Pridružite nam se i budite dio ovog nezaboravnog događaja! Hvala svima koji su podržali festival i omogućili nam održavanje istog, nadamo se da će postati tradicija“, za kraj su poručile svima Mateja i Nives.

Najčitanije

Kada će se izravno birati gradonačelnici u Mostaru i Sarajevu?

Središnje izborno povjerenstvo BiH će na sjednici koja će...

HBK o pastoralu stranaca: Uskoro dolazi svećenik s Filipina

Predstavnici Hrvatske biskupske konferencije na kraju plenarnog zasjedanja HBK, javnost su...

Ubio mladu tiktokericu pa onda slao poruke njezinoj majci

Procurili su detalji optužnice protiv Ognjena Dabetića koji je...

Četvero mrtvih kod Sinja

U prometnoj nesreći u mjestu Brnaze jutros oko 7...

Dr. Jure Burić: Stjepo Bartulica – tog čovjeka kupiti ne možete

Stjepo Bartulica, odmjeren, pametan, izuzetno inteligentan, komunikativan, uvažavan i...

Viktorija Bukovac: Nije uobičajeno najveću bol života podijeliti sa svijetom

U tišini koja govori više od riječi, Viktorija Bukovac...

Andrej Galić: Ovo je hvale vrijedan turnir za naselje Centar 2 i Mostar

Drugo izdanje "Street Soccer 2024." turnira kreće početkom lipnja....

Baby Lasagna novčanu nagradu želi donirati

Baby Lasagna je u četvrtak, na svom Instagram profilu,...