Wizz Air: Uskoro nova ruta Banja Luka – Hamburg, karte već od 58,99 KM

Wizz Air, najbrže rastuća europska aviokompanija, najavila je novu rutu Banja Luka-Hamburg (Njemačka). Letovi na ovoj liniji počinju 17. prosinca i to dvaput tjedno.

Iz kompanije navode da su karte već dostupne online na wizzair.com i putem mobilne aplikacije, po cijenama već od 29,99 eura/58,99 KM.

 “Nova linija će biti dopuna postojećem redu letenja Wizz Aira sa Međunarodnog aerodroma Banja Luka i potvrđuje posvećenost ove aviokompanije da putnicima nudi iznimno povoljne cijene i sigurne letove”, ističu iz Wizz Air-a.

Wizz Air nastavlja držati prednost u avioindustriji poručujući “da letenju” i primjenjujući stroge zdravstvene i higijenske mjere za zaštitu putnika i posade.

 “Iako HEPA filteri u svim Wizz Air-ovim avionima filtriraju 99,97% virusa i bakterija iz zraka, novi protokoli podržavaju smjernice za fizičko distanciranje, osiguravaju ultra čisto okruženje u avionu i smanjuju svaku nepotrebnu interakciju i fizički kontakt, tako da se putnici Wizz-a mogu osjećati sigurnima dok putuju do svog odredišta”, poručuju iz ove aviokompanije.

Za dodatni mir pri planiranju putovanja, Wizz Air preporučuje putnicima da svojoj rezervaciji dodaju WIZZ Flex zbog dodatne zaštite. Na taj način mogu izabrati putovanje drugog datuma ili za drugu destinaciju, kao i mogućnosti otkazivanja leta do tri sata prije polaska bez ikakve naknade i uz dobijanje 100% izvorne cijene koju su platili za kartu koja se refundira u obliku aviokredita kompanije.

Paulina Gosk, voditeljica korporativnih komunikacija u Wizz Air-u, poručuje: “Sretni smo što možemo najaviti proširenje naše mreže ruta iz Banjaluke dodavanjem druge destinacije u Njemačkoj – Hamburga. Wizz Air čini sve što je moguće da naši putnici uživaju u sigurnom i nesmetanom iskustvu putovanja. Naša ljubazna posada s nestrpljenjem očekuje da putnicima poželi dobrodošlicu u našoj mladoj i modernoj floti”.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije