Una Mesić: Jeste li znali da kupovinom CHICovnika 2021. (u odabranim Bingo trgovinama) radite i maleno humanitarno djelo?

Ukoliko svoj #CHICovnik2021 kupite u odabranim Bingo trgovinama donirate 1 KM za rad SOS Dječjih sela BiH što je definitivno razlog više da već danas posjetite jednu od Bingo trgovina koje izdvajamo na sljedećem linku -> https://bit.ly/BingoCHICovnik2021 i potražite svoj CHICovnik.

Naime, već pet godina kupci CHICovnik rado kupuju na blagajnama Bingo trgovina širom BiH, a uz činjenicu da je CHICovnik planer koji nosi Made in BiH etiketu, kupci su posebno ponosni i na činjenicu što njegovom kupovinom u Bingu doniraju 1 KM za podršku aktivnostima SOS Dječjih sela u BiH.

Više detalja o hvalevrijednoj akciji i suradnji nam je, u ‘Vijestima plus’, otkrila gošća – Una Mesić.

U CHICovnik timu ponosno ističu kako je CHICovnik bh. proizvod koji je dizajniran kako bi inspirirao svaku ženu da uz CHICovnik kreira i održi balans u svom životu tako što će u svakom danu imati dovoljno vremena za stvari koje su uistinu bitne. Jer sreću čine male stvari. Baš poput ovog malog, šarmantnog planera kojeg ćete pronaći na blagajnama odabranih Bingo trgovina širom BiH.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije