Prva specijalizirana poliklinika u Varešu

Kao dio naše stalne posvećenosti zapošljavanju i zadržavanju najdarovitijih bh. profesionalaca u rudarstvu, te naše želje da Općina Vareš ponovo postane napredna i ekonomski raznovrsna zajednica, tvrtka Eastern Mining sa zadovoljstvom objavljuje otvorenje “Eurofarmpoliklinike u Varešu.

Ova poliklinika je rezultat partnerstva između tvrtki Eastern Mining i Eurofarma, jednog od najvećih pružatelja privatne zdravstvene njege u BiH,” izjavio je Paul Cronin, direktor tvrtke Eastern Mining, dodavši da “klinika neće samo pružati vrhunsku zdravstvenu njegu osoblju tvrtke i njihovim obiteljima, nego cijeloj zajednici, čija demografska slika zahtijeva specijalističke zdravstvene ustanove i njegu na lokalnoj razini. Poliklinika će nadopunjavati postojeću primarnu zdravstvenu njegu u Varešu i pomoći će smanjenju potrebe za odlaskom u Zenicu i Sarajevo na specijalističke pretrage.

Ovaj koncept, prema kojem privatna tvrtka ugovara potrebnu uslugu, u isto vrijeme osiguravajući da je ona na raspolaganju i zajednici, je prva ove vrste na polju zdravstvene zaštite u BiH. Cronin je izrazio zahvalnost gospodinu Šukriji Huseinoviću, izvršnom direktoru Eurofarma, koji dijeli viziju održivih investicija i njihove primjene u svakodnevnom životu.

Želio bih se zahvaliti gospodinu Huseinoviću i cijelom timu Eurofarma na zajedničkom radu na ovoj izuzetno važnoj i značajnoj investiciji u Varešu,” zaključio je Paul Cronin.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije