Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Opća Opasnost, Nela, Fluentes

Opća Opasnost spremna je još jednom oduševiti slavonsku publiku

Među headlinerima ovogodišnjeg CMC 200 Slavonija festa nalaze se i najpoznatiji županjski rockeri, Opća Opasnost. Kroz godine aktivnog djelovanja na domaćoj glazbenoj sceni okupili su veliki broj obožavatelja i uvijek se vjerno vraćaju slavonskoj publici pred kojom su započeli karijeruPero Galić najavio je njihov nastup. „Slavonski Brod pogotovo, a i publika tamo, zna o rock and rollu sve. Slavonski Brod je mjesto koje ima jako velika imena u našoj rock priči i sceni, tako da će sigurno biti veselo. Radujemo se našem slavonskom kraju gdje sigurno ovako nešto fali, ali ova priča sa festivalom već peti puta govori da rock ima svoje mjesto i da je to dobra stvar. Treba ju ponoviti, i eto nas“!

Jasno je da će nastup dobro poznatog rock sastava biti dočekan s ovacijama domaće publike koja, vjerujemo, jedva čeka njihov izlazak na pozornicu. Nema sumnje da će prisutni spremno otpjevati “Jednom kad noć”, “Pobjego sam”, “Tvoje ime čuvam” i sve ostale hitove kojima su županjski rokeri zavladali domaćom rock scenom.

Nakon izdavanja sjajnog albuma prvijenca Nela dolazi u Slavonski Brod

Na dobro nam poznatu pozornicu CMC 200 Slavonija festa stat će i Nela Đinđić, umjetničkog imena Nela, jedna od ponajboljih predstavnica nove generacije hrvatske pop scene. Iza nje je veliki broj singlova koji su osvajali radijske i televizijske postaje poput “Netko kao ti”U zagrljaju spašeni” koji je snimila u suradnji s Markom Kutlićem, “Ono što ostaje” te “Melodrama”, pjesma po kojoj je nazvan njezin aktualni prvi studijski album

Nela je posljednjim singlom “Nek ti bude kao meni”, odnosno obradom hita Nine Badrić u produkciji Gorana Kovačića i Vrisak studija, probila led novog projekta CMC televizije “CMC Stars”, te još jednom osvojila publiku svojim prepoznatljivim vokalom, a isto će napraviti i na našoj festivalskoj pozornici. O nastupu kaže da će biti dobar izazov. „Festivalski nastupi su drugačiji zato što je pritisak malo veći, iako se čini kad imaš koncert da je naporniji, kad pjevaš po sat i pol. Ali festival je pod jednim povećalom medija i publike i imaš puno manje vremena i prostora da pokažeš sve što znaš“.

Grupa Fluentes svojim će osjećajnim izvedbama uljepšati festival u Slavonskom Brodu

Dok će neki na pozornicu na Poloju ove godine stati prvi put, grupa Fluentes već su nam dobro poznati gosti„Uvijek se veselimo Slavonskom Brodu, uvijek se veselimo CMC Festivalu. Veselimo se druženju sa hrpom ljudi, izvođenju naših pjesama uživo. Veselimo se publici, posebno nakon prošlogodišnje stanke. Ovo će biti nagrada za sve nas“, ističe vokal Goran Bošković.

Posljednji CMC 200 Slavonija fest pamtit će po prepoznatljivoj atmosferi koja se osjetila na pozornici, ali i među publikom. „Izvodili smo tada “Ljetnu haljinu“, baš je bilo fora. Bilo je jako puno ljudi, a kad vidiš da pjevaju tvoju pjesmu i znaju riječi… Gdje ćeš boljeg osjećaja“, prisjetio se Goran tog nastupa. Našem slavonskom festivalu uvijek se rado vraćaju baš iz tog razloga, a svojim nastupima nerijetko osvajaju srca obožavatelja. Ističu još i da je čar festivala u tome što mogu lako pridobiti novu publiku i oduševiti onu koju već imaju.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije