Moto Fest otvara vrata posjetiteljima od 20. do 22. kolovoza

Jedan od najvećih domaćih festivala i jedan od najprepoznatljivih moto događaja u regiji – banjalučki Moto Fest, nakon godinu dana pauze izazvane pandemijom koronavirusa, otvoriti će vrata posjetiteljima od 20. do 22. kolovoza, na Tvrđavi Kastel u Banja Luci.

Organizatori su kazali da će ovogodišnje izdanje festivala biti, sasvim sigurno, najbolje do sada, a sve bajkere i ljubitelje dvotočkaša očekuju nezaboravni glazbeni i drugi sadržaji.

“Program obuhvaća jedinstveni regionalni moto sajam na kojem će se i ove godine predstaviti najpoznatiji (svjetski) moto brendovi i proizvođači moto opreme, stunt vožnje, moto defile, bajkerske igre i izložbe”, kazali su organizatori.

Dodali su da nezaboravne ljetne večeri ostaju rezervirane za odličnu atmosferu i najpoznatije izvođače regionalne glazbene scene – Nele Karajlić, Van Gogh, Galija, Kerber, Bjesovi, Moreuz, Love Hunters, Đorđe David&Death Saw i Ivana Peters.

“U okviru ovogodišnjeg izdanja festivala, humanitarni karakter ogleda se kroz humanitarnu tombolu, a glavna nagrada je čoper. Svi prihodi od tombole biće usmjereni Udruženju “Djeca Svjetlosti” “, naveli su organizatori.

Moto Fest već 4. godinu za redom okuplja veliki broj posjetitelja iz svih krajeva svijeta, pa će tako i ove godine doprinijeti pozicioniranju Banja Luke kao jedinstvene turističke regionalne destinacije, ali i promociji moto športa, kulture i sigurnosti u prometu.

Festivalske ulaznice su na www.kupikartu.ba, ali i na prodajnim mjestima – Trg Krajine, caffe bar “Košnica” i caffe bar “Hey Joe”.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije