Mirza Begović: ‘Ljetne večeri Studio Teatra’ svake godine rastu, a i ti možeš biti dio njih!

Iz Studio Teatra pozivaju sve one koji svojim idejama, radom i angažmanom žele dati doprinos na realizaciji IV međunarodnog teatarskog festivala ‘Ljetne večeri Studio Teatra 2020.’, da postanu dio njihovog volonterskog tima.

Ako ste ambiciozni, kreativni i komunikativni ovo je odlična prilika da postanete dio kreativnog tima mladih ljudi Studio Teatra koji realiziraju jedinstven teatarski festival u BiH. Festival Ljetne večeri Studio Tetra u Zenici ove godine će se održati koncem mjeseca srpnja ili početkom mjeseca kolovoza.

Poziv je otvoren do 15. lipnja do kada trebate ispuniti aplikacijski obrazac (koji možete preuzeti na linku: https://bit.ly/2XEUKqB) na njihovoj službenoj facebook stranici https://www.facebook.com/StudioTeatar/?ref=bookmarks i poslati na mail [email protected].

Sve potrebne detalje o javnom pozivu, ali i ovogodišnjem izdanju festivala, u današnjim ‘Vijestima plus’, nam je otkrio PR i koordinator festivala – gospodin Mirza Begović kojem se još jednom zahvaljujemo na odvojenom vremenu.

Poslušajte!

(Oluja.info)

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije