Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Šarmeri novim zabavnim hitom osvajaju i najhladnija ženska srca

„Ti si ko vino“ novi je singl benda Šarmeri koji je mnogima poznat po svadbama i svirkama na brojnim drugim događanjima. Iza sebe imaju više od 1000 nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu, a upravo novom pjesmom žele skrenuti pozornost publike i na vlastite pjesme. A kada je u pitanju topla ljubavna priča poput pjesme „Ti si ko vino“, onda je sigurno da će doći do srca publike, pogotovo one ljepšeg spola. Iza pjesme stoji Dominik Šušković iz popularnog sastava OSDS (Od srca do srca), a videospot je smješten u snježne predjele Gorskog Kotara koji su bili najidealniji za ovu ljubavnu priču. Jer ljubav otapa i najdeblji led, odnosno osvaja i najhladnije srce, ako je iskrena i ljudska. Scenarij, produkciju i režiju videospota potpisuje Josipa Drenški iz Loree Studija, dok je montažu radio Filip Vrančić iz Filip Medija.

„Ti si ko vino koje me opija, noćas si moja, moja i ničija. Na svaku bivšu dođeš mi ko premija, ti si ko zlato, a druge bižuterija“, refren je koji će vas osvojiti na prvo slušanje i odvesti na plesni podij, tamo gdje Šarmeri suvereno vladaju. Članovi benda su: Sandro (vokal), Dino (bas), Denis (gitara), Tomica (bubnjevi) i Goran (klavijature).

Ovom prilikom bend se zahvaljuje United pop akademiji u čijem studiju je sniman dio spota, zatim Valera Vita Forest Houseu gdje se odigrava većina radnje spota, Loree Studiju i Sixt – Rent a Caru, bez kojih cijeli ovaj projekt ne bi mogao biti realiziran.

Najčitanije

I Todorić utemeljio stranku

Stranka Ivice Todorića "Zajedno Hrvatska" osnovana je u subotu u Zagrebu,...

Južna Karolina za Trumpa

Republikanski birači u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini danas...

Šemsudin ostao među Bošnjacima

Stranka "Naprijed" Šemsudina Mehmedovića danas je u Vogošći održala...

Grbin kontra Splita

Vijest da lider SDP-a Peđa Grbin, nakon druge odbijenice...

Velež i Borac podijelili bodove

Nogometaši Veleža i Borca podijelili su bodove na stadionu...

Embrij je dijete. Život počinje začećem.

Vrhovni sud u američkoj državi Alabami presudio je u...

Bayer juriša k tituli

Nogometaši Bayer-a pred svojim su navijačima u Leverkusenu svladali...

Amina Kotlo: Mladi osobno ćete rasti uz neformalno obrazovanje

BEST Mostar je apolitička, neprofitna, nevladina organizacija studenata tehnike...