Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Pava novim singlom “Bolji dani” poručuje da uživate u sadašnjem trenutku

Pava – Bolji dani

Izvrsna kantautorica Pava jedva je čekala predstaviti novu pjesmu “Bolji dani” i to u depresivnom siječnju. Zarazni refren publici će se uvući u uho, a emocija koju je iznijela u pjesmi podsjetit će na sretne dane.

Već neko vrijeme Pava očarava svojim glazbenim vještinama, skromnošću i osmijehom, a svakom se novom pjesmom ponovno želi dokazati. “Bolji dani” poklon su publici za hladni siječanj.

Ova pjesma je došla kao borba protiv tamnih vremena. Kažu da je siječanj najdepresivniji mjesec u godini, meni je to teško povjerovati i odlučila sam nešto poduzet po tom pitanju. Nadam se da će vam stihovi pjesme probuditi pozitivne i optimistične misli. Tekst i glazbu smo radili Đuroo Ravenšćak, koji je ujedno i producent moje glazbe i moj muž zajedno samnom. Moj prateći bend je snimao pjesmu. i Miks i master su urađeni u Zagrebu u Red Records studiju.“, otkrila nam je Pava.

“Bolje dane” Pava potpisuje zajedno s Đurom Ravenšćakom, producentom njezina prvog albuma “Prvi koraci” i mužem. Za aranžman je zaslužan Đuro Ravenšćak, a sve je snimljeno i dovršeno u Red Records studiju u Zagrebu pod izoštrenim uhom Krunoslava Licitara. Novu dimenziju pjesmi dao je videospot koji vraća u prošla vremena, potpisuje ga Tin Majnarić, a snimljen je u Hangar studiju u Zagrebu. 

Pozvala bih sve da pogledaju spot na mom YouTube kanalu. Taj spot je jednostavna ideja, koja savršeno prenosi emociju ove pjesme. Svi volimo razmišljati o dobrim starim vremenima. Napravila sam kompilaciju videa iz mladosti koji se projiciraju na platnu iza mene, s mišlju da sva ta dobra stara vremena su zapravo i dan danas kada za 10 godina gledali na to. Cilj je uživati u svakom današnjem danu i sadašnjem trenutku.“, kazala je Pava.

Ovim singlom Pava je korak bliže svom drugom studijskom albumu, očekivanja su velika jer se prvijenac našao na prvom mjestu liste najprodavanijih albuma u državi.

Najčitanije

I Todorić utemeljio stranku

Stranka Ivice Todorića "Zajedno Hrvatska" osnovana je u subotu u Zagrebu,...

Južna Karolina za Trumpa

Republikanski birači u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini danas...

Šemsudin ostao među Bošnjacima

Stranka "Naprijed" Šemsudina Mehmedovića danas je u Vogošći održala...

Grbin kontra Splita

Vijest da lider SDP-a Peđa Grbin, nakon druge odbijenice...

Embrij je dijete. Život počinje začećem.

Vrhovni sud u američkoj državi Alabami presudio je u...

Bayer juriša k tituli

Nogometaši Bayer-a pred svojim su navijačima u Leverkusenu svladali...

Amina Kotlo: Mladi osobno ćete rasti uz neformalno obrazovanje

BEST Mostar je apolitička, neprofitna, nevladina organizacija studenata tehnike...

Košarkaši BiH pobjedili Cipar

Košarkaši Bosne i Hercegovine pobijedili su u Nikoziji u...