Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Danica-Danijela Kraljević i Matej Boras gostovali na Običnom radiju

Radionice i humanitarno-prodajna izložba održat će se i ove godine pod pokroviteljstvom Gradskog odbora HDZ BiH. Sve detalje vezane za Adventski kontrast danas u Jutarnjem programu Običnog radija nam je otkrila predsjednica organizacijskog odbora za Adventski kontrast Danica-Danijela Kraljević. U studiju smo ugostili i predsjednika Mladeži Gradskog odbora Mostar Mateja Borasa.

Adventski kontRAST je humanitarna akcija koja se održava kroz pet dana radionica. Ove godine od 27. studenoga do 1. prosinca od 17:00 do 19:00 sati u prostorijama Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosače. Humanitarno-prodajna izložba održat će se 3. prosinca u 19 sati također u Kosači.“, istaknula je na početku razgovora Danica-Danijela Kraljevć.

Na radionice su svi dobrodošli, moram naglasiti da imamo posebnu radionicu za naše najmlađe koja je namijenjena djeci do petog razreda osnovne škole na kojoj će se izrađivati božićne čestitke. Ostale radionice su: likovna radionica koju vodi Helena Stanić, kiparska radionica koju vodi Julija Buntić, zlatovez nam je nova radionica ove godine i nju vodi Kristina Pehar i imamo dječju i kreativnu radionicu koju vodi Kristina Čović.“, kazala je Danica-Danijela Kraljevć.

Prijave traju do 24. studenoga, na e-mail adventskikontrast@gmail.com, Instagram @adventskikontrast ili telefon +387 63 100 631.

2021. godine prvi put je održan Adventski kontRAST. Bio je jako velik odaziv, tada smo skupili 17.000 KM i usrećili obitelji grada Mostara.“, ističe Danica-Danijela Kraljevć.

Predsjednik Mladeži Gradskog odbora Mostar Matej Boras otkrio nam je ciljeve i aktivnosti kojima se bave: “Primarni cilj gradskog odbora mladeži jeste predstaviti ciljeve i vrijednosti Hrvatske demokratske zajednice i kroz Gradski odbor pokušati uključiti što veći broj mladih ljudi koji za cilj imaju uključivanje u društveno politički život Grada Mostara te podići razinu svijesti u kojoj se danas mladi nalaze i izazove s kojima se susreću.

Načela naše stranke su promocija obiteljskih i tradicionalnih vrijednosti. Moja iskrena preporuka mladima je da se u što većem broju uključe u društveno-politički život Grada Mostara i da osvijestimo ljude da smo mi budućnost i da o nama ovisi u kakvom ćemo društvu sutra živjeti. Da na taj način mladi budu promjena koju žele vidjeti u Gradu Mostaru.“, poručuje Matej Boras mladima Mostara.

Za kraj razgovora Danica-Danijela Kraljević dodala je sljedeće: “Posebno se zahvaljujem Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru na čelu s dekanom Svetislavom Cvetkovićem i Srednjoj školi likovnih umjetnosti Gabrijela Jurkića s ravnateljem Borisom Jovanovićem što su nesebično donirali svoje djela za ovu humanitarnu akciju koja će ići u kataloge.

Na sljedećem linku možete poslušati razgovor.

Najčitanije

I Todorić utemeljio stranku

Stranka Ivice Todorića "Zajedno Hrvatska" osnovana je u subotu u Zagrebu,...

Južna Karolina za Trumpa

Republikanski birači u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini danas...

Šemsudin ostao među Bošnjacima

Stranka "Naprijed" Šemsudina Mehmedovića danas je u Vogošći održala...

Grbin kontra Splita

Vijest da lider SDP-a Peđa Grbin, nakon druge odbijenice...

Velež i Borac podijelili bodove

Nogometaši Veleža i Borca podijelili su bodove na stadionu...

Embrij je dijete. Život počinje začećem.

Vrhovni sud u američkoj državi Alabami presudio je u...

Bayer juriša k tituli

Nogometaši Bayer-a pred svojim su navijačima u Leverkusenu svladali...

Amina Kotlo: Mladi osobno ćete rasti uz neformalno obrazovanje

BEST Mostar je apolitička, neprofitna, nevladina organizacija studenata tehnike...