Dario Šunjić: Odlučio sam da neću više raditi glazbene kompromise

Dario Šunjić

Mostarac Dario Šunjić predstavio je svoju novu pjesmu ”Jedva čekam da te zagrlim” kao i video spot. U jutarnjem programu “Zgrabi dan uz Običan” ugostili smo Daria Šunjića.

Pjesma je moja autorska, tekst i glazba su moji, aranžman i produkciju je radio Josip Vukoja, on je svirao i gitaru. Mastering je radio Saša Miočić iz Zagreba, koji je svirao i klavijature. Na bass gitari je bio Marko Jakovljević iz Mostar Sevdah Reuniona. Bubnjeve je svirao Mario Klarić inače bubnjar s A strane, vrlo gledane emisije, back vokale je pjevala Daria Hodnik Marinković istaknuta naša pjevačica.”, otkrio je Dario Šunjić za Običan radio.

Moja glazba je pretežito pop. Na nekim pjesmama sam stilski lutao, išao sam s nekim kompromisima. Na nagovor drugih pravio sam i komercijalnije pjesme, da se dodvorim većem spektru publike. Ova pjesma je odrađena baš kako sam htio, odlučio sam da neću više raditi glazbene kompromise. Želim snimati pop s primjesama rocka, funka, soula i slično. Od sad idem striktno u tom smjeru.“, zaključio je Dario Šunjić.

Video je snimljen u Mostaru na više lokacija i za njega je bio zadužen Dino Kadragić, dok je scenarij osmislio sam pjevač. U spotu se pojavljuju članovi plesnog studija B-Dance: Maris, Marija, Petra i njihov trener i koreograf Boris Zovko. Tu su još i Šunjićeva supruga i djeca kao statisti, te njegova nećakinja Magdalena i glazbenici Davor Lalić i Luka Perić.

Snimanje spota je naporno. Ja to osmislim do u detalje tako da nikad nisam izgubio previše vremena. Samo sam jedan spot snimao u dva dana jer nas je kiša smetala. Spot je sniman u Mostaru na četiri lokacije. Scenarij je moj, a video je radio Dino Kadragić.”, ističe Dario Šunjić.

Ovo je moj sedmi singl, međutim neće se sve pjesme naći na albumu osim ove nove. Pripremam sedam-osam novih pjesama. Pjesme su sve kantautorske, već su urađene i spremne za snimanje, idućih mjeseci slijedi mukotrpan rad u studiju. Planiram izbacivati pjesmu po pjesmu. Većinu toga planiram snimiti do svibnja, a album izbaciti u rujnu.“, kazao je Dario Šunjić.

Posljednje novosti

Lađarska udruga Mostar poziva sve zainteresirane da se priključe novom sportu i novoj priči u gradu Mostaru

Lađarska udruga Mostar poziva sve ljubitelje izazova i novih...

Brano Likić predstavlja spot za pjesmu “Jesi li se umorilo srce moje”

Vrhunski glazbenik Brano Likić predstavlja spot za pjesmu "Jesi li se umorilo...

Jačanje ljudskih potencijala na Sveučilištu: Ugovori za asistente i poslijediplomande

U okviru obilježavanja Dana Sveučilišta, upriličena je svečanost dodjele...

Najbolji volonteri u 2023. godini su Maja Andrić (RH) i Mateo Marić (BiH)

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca, humanitarna udruga...

Pridružite nam se na Sajmu ‘Hrabro Srce’: Podržite osnaživanje žena u Mostaru

Udruženje „Žena BiH“ Mostar u partnerstvu s „Inicijativom građanki/na...

NLB Grupa poboljšala svoju ESG ocjenu

Da li se ikada pitate kakav trag biste ostavili...

Danas je Svjetski dan zemljišta – Zemljište je izvor života na Planeti

Svjetski dan zemljišta obilježava se svake godine 5. prosinca...