Goca Tržan nastavlja oduševljavati publiku u Bosni i Hercegovini

Goca Tržan

Pop diva održala sjajan koncert u Bingo tržnom centru u Živinicama i najavila novi singl u prosincu iza kojeg stoji Tuzlak Ishak Isabegović

Nakon što je prošlog mjeseca održala sjajne koncerte u Mostaru i Tuzli, pop diva Goca Tržan nastavlja nizati uspješne koncerte u Bosni i Hercegovini. Tako je u petak nastupila u Živinicama gdje je velikim koncertom uveličala proslavu 4. rođendana BTC Živinice. Koncertu se odazvala mnogobrojna publika svih generacija, a Goca je gotovo dva sata pjevala i zabavljala publiku. Nije izostalo ni druženje s fanovima, koje je potrajalo dugo nakon održanog koncerta, a među najbrojnijima koji su čekali da se slikaju sa svojom omiljenom pjevačicom bilo je najviše mladih djevojaka.

Divna je bila publika, a i domaćini. Stvarno sam oduševljena i moram vam priznati da sam ovdje u Tuzlanskoj županiji uvijek posebno srdačno dočekana. Nadam se da ćemo se uskoro opet družiti, ako ne prije, onda svakako nagodinu u veljači“, komentirala je Goca, bez da je otkrila gdje će točno pjevati i što priprema.

Goca Tržan je od početka aktualne bh. turneje koju je započela još u lipnju u Sarajevu na svakom od dosadašnjih koncerata pokazala da je miljenica publike u Bosni i Hercegovini i da njene bezvremenske hitove „Stoperka“, „Srećo nečija“, „Strašilo“, „Zagrli“, „Po mome srcu hodaj“, „Bumerang“ i mnoge druge zaista voli i stara i mlada publika. Goca je najavila i da će nastaviti s nastupima u koncertnim dvoranama na kojima će svakako obići Banja Luku, Bijeljinu i Zenicu, a na proljeće je očekuje i priželjkivani  koncert u Visokom. 

Uz to, za sam početak prosinca, Goca najavljuje i izlazak svog novog singla iza kojeg stoji mladi i talentirani bosanskohercegovački autor Ishak Isabegović koji je rodom upravo iz Tuzle! Goca će ovih dana snimiti i video spot koji će pratiti novi singl, u produkciji PhD production koju vodi njen suprug Radomir Rašo Novaković.

Posljednje novosti

Lađarska udruga Mostar poziva sve zainteresirane da se priključe novom sportu i novoj priči u gradu Mostaru

Lađarska udruga Mostar poziva sve ljubitelje izazova i novih...

Brano Likić predstavlja spot za pjesmu “Jesi li se umorilo srce moje”

Vrhunski glazbenik Brano Likić predstavlja spot za pjesmu "Jesi li se umorilo...

Jačanje ljudskih potencijala na Sveučilištu: Ugovori za asistente i poslijediplomande

U okviru obilježavanja Dana Sveučilišta, upriličena je svečanost dodjele...

Najbolji volonteri u 2023. godini su Maja Andrić (RH) i Mateo Marić (BiH)

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca, humanitarna udruga...

Pridružite nam se na Sajmu ‘Hrabro Srce’: Podržite osnaživanje žena u Mostaru

Udruženje „Žena BiH“ Mostar u partnerstvu s „Inicijativom građanki/na...

NLB Grupa poboljšala svoju ESG ocjenu

Da li se ikada pitate kakav trag biste ostavili...

Danas je Svjetski dan zemljišta – Zemljište je izvor života na Planeti

Svjetski dan zemljišta obilježava se svake godine 5. prosinca...