VELIKI NOVOGODIŠNJI KONCERT PETRA GRAŠE

Nakon točno 4 godine u sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu, ponovno će nastupit jedan od najvećih estradnih umjetnika u Hrvatskoj, kantautor, pjevač, autor brojnih hitova koje je izveo sam ili ih je napisao za svoje kolege na sceni.

U ove četiri godine kako ga nije bilo u Širokom Brijegu, Petar je bogatiji za nekoliko novih mega hitova, među kojima je i nedavno premjerno izvedeni duet s Ninom Badrić, koji u vrlo kratkom priodu broji milionske preglede na Youtube-u.

Grašo neumorno puni dvorane diljem regije, iza njega su brojne arene, koncertne dvorane, najljepše ljetne pozornice, jedan je od rijetkih koji se može pohvaliti i nedavno održanim koncertom u Trstu u očaravajućem ambijentu ovog talijnaskog teatra. Može se pohvaliti i nagradom Cesarica Bestseller za izvođača s najvećim brojem prodanih ulaznica za koncerte.

Hercegovačka publika vjerojatno pamti 2017. kada su se Grašini koncerti u Mostaru, i to čak tri dana zaredom doslovnom rasprodali u nekoliko sati, a tadašnja publika je Grašino “osvajenje Mostara” nazvala Grašomanijom. Organizatori istuču da i ove zime očekuju velik interes za Petrov koncert, posjetitelje iz cijele BiH, ali i one iz dijaspore koji u ovo vrijeme dolaze svojim kućama.

Raduje me vratit se u mjesta lijepih uspomena i sijećanja…Obožavam svoju hercegovačku publiku, uzajamno se volimo i zajedno ćemo pripremit 2 sata pravog spektakla! Velike dvorane i produkcije, cijelu koncertnu atmosferu učine još euforičnijom! Pripremite se na ljubav, ples i neumorno pjevanje” poručio je Grašo!

Svoje ulaznice potražite na platformi Entrio.ba ili na nekom od prodajnih mjesta:

*The Nest Lounge Bar, Široki Brijeg, *Benzinska postaja Mepas, Široki Brijeg, *Info pult Mepas Mall, Mostar, *Perišić benz, Grude, *Benzinska postaja AT Kerametal, Ljubuški, *Gradska kavana, Čitluk, *Autobusni kolodvor, Čapljina, *Caffe Song, Imotski.

Datum događaja: 27.12.2023. godine

Mjesto održavanja: Sportska dvorana Pecara Široki Brijeg

Početak događaja: 20:00h

Vrsta događaja: koncert