Javni poziv za prikupljanje prijava za dodjelu sredstava za potporu razvoja maslinarstva na području Mostara

1. Pozivaju se poljoprivredni proizvođači (fizičke osobe) s područja Grada Mostara koji su upisani ili su se upisali u Registar poljoprivrednih gospodarstava/Registar klijenata (RPG/RK) do 31.03.2023. godine, te ažurirali svoje podatke do 31.03.2023. godine, imaju prebivalište na području Grada Mostara, obavljaju poljoprivrednu proizvodnju na području Grada Mostara, te imaju namjeru zasaditi minimalno 30 sadnica masline, a maksimalno 90 sadnica da podnesu prijavu putem obrasca za prijavu za dodjelu sredstava za potporu razvoja maslinarstva. Poljoprivredni proizvođači koji su u protekle dvije godine dobili novčana sredstva za projekte iz oblasti poljoprivrede od Grada Mostara ili putem Grada Mostara nemaju pravo na dodjelu sredstava po ovom javnom pozivu.

2. Prijava se podnosi putem obrasca za prijavu i isti se dostavlja u zatvorenoj koverti izravno na protokol Grada Mostara ili putem preporučene pošte na adresu: Grad Mostar, Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove, Služba za gospodarstvo, Braće Fejića 51, 88000 Mostar s naznakom: „Povjerenstvu za dodjelu sredstava za potporu razvoja maslinarstva“ – NE OTVARAJ-. Obrazac za prijavu se može preuzeti na glavnom protokolu Grada Mostara (Adema Buća br.19) kao i na web stranici Grada Mostara u prilogu ovoga poziva.

3. Lista odabranih korisnika se objavljuje na oglasnoj ploči Grada Mostara i na web stranici Grada Mostara. Podnositelji prijava mogu izjaviti prigovor u roku od 3 (tri) dana od dana objave rezultata javnog poziva. Prigovor se podnosi Povjerenstvu.

4. Nakon odluke o dodjeli sredstava po osnovu ovog javnog poziva, Grad Mostar i korisnici će potpisati ugovor o pravima i obavezama korisnika i Grada Mostara.

5. Javni poziv ostaje otvoren 15 dana od dana objave na internet stranici Grada Mostara www.mostar.ba. Prijave pristigle nakon navedenog roka neće biti razmatrane.

Javni poziv pronađite na www.mostar.ba.

Posljednje novosti

Lađarska udruga Mostar poziva sve zainteresirane da se priključe novom sportu i novoj priči u gradu Mostaru

Lađarska udruga Mostar poziva sve ljubitelje izazova i novih...

Brano Likić predstavlja spot za pjesmu “Jesi li se umorilo srce moje”

Vrhunski glazbenik Brano Likić predstavlja spot za pjesmu "Jesi li se umorilo...

Jačanje ljudskih potencijala na Sveučilištu: Ugovori za asistente i poslijediplomande

U okviru obilježavanja Dana Sveučilišta, upriličena je svečanost dodjele...

Najbolji volonteri u 2023. godini su Maja Andrić (RH) i Mateo Marić (BiH)

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca, humanitarna udruga...

Pridružite nam se na Sajmu ‘Hrabro Srce’: Podržite osnaživanje žena u Mostaru

Udruženje „Žena BiH“ Mostar u partnerstvu s „Inicijativom građanki/na...

NLB Grupa poboljšala svoju ESG ocjenu

Da li se ikada pitate kakav trag biste ostavili...

Danas je Svjetski dan zemljišta – Zemljište je izvor života na Planeti

Svjetski dan zemljišta obilježava se svake godine 5. prosinca...