Elvedin Nezirović: Osigurali smo snimanje u studiju „A“ Muzičkog centra Pavarotti pobjedniku Gitarijade „Na putu za jug“

Plakat Gitarijade “Na putu za jug”

Gitarijada „Na putu za jug“, koju organizira Muzički centar Pavarotti, ove godine doživljava svoje deveto izdanje. U programu Običnog radija u sklopu „Vijesti plus“ javio nam se Elvedin Nezirović, stručni suradnik za programe i odnose s javnošću u Muzičkog centara Pavarotti.

Mi se već odavno pripremamo za dva dana gitarijade, dva dana natjecateljskog programa uz revijalni dio u kojem će nastupiti M.O.R.T. Pet bendova se nalazi u natjecateljskom programu. To su bendovi Deminutiv (Prnjavor), Moon (Sarajevo), Charna (Banja Luka), Noćni voz (Jablanica) i Skhizma (Prijedor). Jedan od ovih 5 bendova bit će ovogodišnji pobjednik gitarijade. Pobjedniku pripada trodnevno besplatno snimanje u studiju „A“ Muzičkog centra Pavarotti. Tu su naravno i druge nagrade koje omogućujemo iz godine u godinu bendovima u suradnji sa sponzorima. Stalni sponzor je Music shop Brothers.“, kazao je Elvedin Nezirović.

Dvije finalne večeri gitarijade „Na putu za jug“ održat će se u četvrtak, 14. 9., odnosno u petak, 15. 9., u Muzičkom centru Pavarotti. O najboljima će odlučiti glavni žiri kojeg će činiti: Fadil Redžić, Josip Dujmović i Igor Paspalj.

Kao i svake godine uvijek ima od 15 do 30 prijava. Tijekom svih osam prošlih izdanja selektivni žiri imao je pune ruke posla. Nama je žao što zbog financijskih i drugih stvari ne možemo ugostiti veći broj bendova u finalu. Pet bendova u finalu je optimalan broj koji mi možemo primiti i ugostiti.“, kazao je Elvedin Nezirović o broju prijavljenih.

U revijalnom dijelu u četvrtak, 14. 9. u 20:00 sati biti će promocija knjige „1001 rock biser“ autora Josipa Dujmovića.

Studio “A” Muzičkog centra Pavarotti je osmišljen po ideji Pitera Gabrijela i Briena Iana. U vrijeme kada je studio počeo s radom, a govorimo o 1997. godini bio je najopremljeniji u ovom dijelu Europe. Potrudili smo se da tijekom posljednjih 10-20 godina pratimo trendove i ponudimo što bolje uvjete svima koji će snimati. Činjenica da dolazite u studio gdje su mnogi brojni poznati snimali je velika za bendove koji dobivaju ovu nagradu.“, istaknuo je Elvedin Nezirović.

Posljednje novosti

Promocija knjige “Kuća razbaštinjenih sanjara” Miodraga Kandića u Mostaru

Mostarski pjesnik Miodrag Kandić, koji već godinama živi u...

SOS Dječija sela u BiH organ izuju edukativno-zabavne povodom Dječije nedjelje

SOS Dječija sela u BiH, u partnerstvu s Federalnim...

Borna Benko predstavlja svoj debitantski singl “Sve oko mene”

Borna Benko, talentirani glazbenik i virtuoz na gitari objavio...

Nova pobjeda građana Jablanice – poništena dozvola za rad mHe „Zlate“

Udruženje građana „Za Doljanku“ održalo je u Mostaru konferenciju...

Na Sveučilištu u Mostaru svečano obilježen početak nove akademske godine

Akademska godina 2023./2024. svečano je započela danas na Sveučilištu...

VLADA HNŽ-A SA 110.000,00 KM POMOGLA NABAVU SPECIJALIZIRANOG VOZILA ZA OŠ ZA DJECU S POSEBNIM POTREBAMA

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg sudjelovao...

Mostarski Taekwondo klub Cro Star nastavlja nizati izvrsne rezultate

Mostarski Cro Star je osvojio 13 medalja (5 zlatnih,...

Nikad skuplje cijene na Oktoberfestu, među posjetiocima u Minhenu i brojni Bosanci i Hercegovci

Oktoberfest, najveće narodno slavlje na svijetu, već danima okuplja...