Mila Boras: 40 pjesama imam napisanih u bilježnici, želim ih snimiti

Mila Boras i Mihaela Rajič

Mila Boras studentica je pete godine Teološko-katehetskog instituta u Mostaru. Prije tri godine se aktivnije počela baviti pjevanjem. Mila Boras je bila gošćom “Vijesti plus” uživo Običnog radija. “Mirna luka srca mog” je pjesma zbog koje je došla naša suradnja i evo što je gošća rekla o pjesmi.

„Glazbu i tekst za pjesmu sam pisala ja. Aranžman i spot je odradio MASS studio tj. Gabriel Prusina i ovim putem mu se još jednom zahvaljujem na suradnji. Ne postoji neki recept za inspiraciju, jednostavno mi samo dođe. Prvo napišem melodiju pa onda tekst.“, kazala je Mila.

Mila Boras ima i jednu duhovnu pjesmu “Samo ljubav si ti”. “Budući da je pjesma duhovnog karaktera snimala sam je u Mariji Bistrici u Zagrebu. U spotu glumi moja prijateljica, tako da nisam morala moljakati, odmah je pristala. Spot je snimao Ivan Ojdanić iz Zagreba. Posebno iskustvo mi je bilo radi toga što sam imala snimati u kapelici u kojoj je bio prvotno izložen kip Majke Božje Bistričke, tako da je predivno iskustvo bilo.“, istaknula je Mila Boras.

Završila je i školu pjevanja “Belcanto” u Mostaru. Također je od prošlog mjeseca član AMUS-a, BiH.

Odmalena volim pjevati i braća su mi glazbeno nastrojena. Oni su imali klavijature i gitaru i osjetila sam da me glazba ispunjava i da bi jednog dana postala pjevačica i sebi lagano ispunjavam snove. Teološko-katehetskog instituta u Mostaru sam izabrala kao poziv, budući da mi je kuća u blizini crkve. Većinu vremena u djetinjstvu sam provela ispred crkve u druženju s prijateljima. Tadašnji župnik na neki način je znao privući djecu. Od tada je neka klica u meni posijana prema vjeri. Mislim da nisam pogriješila, imali smo praksu kroz školu kroz četvrtu i petu godinu fakulteta. Osjetila sam veliku radost u radu s djecom, koliko god možda to bilo teško kao poziv.“, kazala je Mila Boras.

O glazbenom žanru koji voli kazala je sljedeće: “Više slušam pop i jazz. Mladi danas većinom slušaju cajke, mislim da to nije kvalitetna glazba. Uglavnom gledan glazbu kroz tekst, mislim da tekst tih pjesama nije dobar za izgradnju normalne osobe. Pišem već duže vremena, voljela bi se bazirati na svoje pjesme i snimanje svojih pjesama. Imam u ladici 40 napisanih pjesama, koje su napisane u bilježnici.

Posljednje novosti

Promocija knjige “Kuća razbaštinjenih sanjara” Miodraga Kandića u Mostaru

Mostarski pjesnik Miodrag Kandić, koji već godinama živi u...

SOS Dječija sela u BiH organ izuju edukativno-zabavne povodom Dječije nedjelje

SOS Dječija sela u BiH, u partnerstvu s Federalnim...

Borna Benko predstavlja svoj debitantski singl “Sve oko mene”

Borna Benko, talentirani glazbenik i virtuoz na gitari objavio...

Nova pobjeda građana Jablanice – poništena dozvola za rad mHe „Zlate“

Udruženje građana „Za Doljanku“ održalo je u Mostaru konferenciju...

Na Sveučilištu u Mostaru svečano obilježen početak nove akademske godine

Akademska godina 2023./2024. svečano je započela danas na Sveučilištu...

VLADA HNŽ-A SA 110.000,00 KM POMOGLA NABAVU SPECIJALIZIRANOG VOZILA ZA OŠ ZA DJECU S POSEBNIM POTREBAMA

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg sudjelovao...

Mostarski Taekwondo klub Cro Star nastavlja nizati izvrsne rezultate

Mostarski Cro Star je osvojio 13 medalja (5 zlatnih,...

Nikad skuplje cijene na Oktoberfestu, među posjetiocima u Minhenu i brojni Bosanci i Hercegovci

Oktoberfest, najveće narodno slavlje na svijetu, već danima okuplja...