Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Dario Juka: Sportski susreti gospodarskih subjekata Grada Mostara predstavljaju jedno kvalitetno sportsko i obiteljsko druženje

Udruga Kolektiv Mostar oživljava omiljeni sportski turnir odnosno sportske susrete u kojima, u zdravom natjecateljskom duhu, snage odmjeravaju zaposlenici gospodarskih subjekata s područja Grada Mostara.

„Pandemija nam je prekinula željeni niz pa smo nakon uspješnog starta, ove godine Mostarcima odlučili vratiti omiljene sportske susrete koji će, uvjeren sam, i ovaj put ispuniti i teren i tribine Kantarevca. Koncept je takav da poduzeća i drugi poslovni subjekti i kolektivi delegiraju svoje timove za svaku od ponuđenih disciplina, ili samo za one koje preferiraju, a riječ je o malom nogometu, basketu, pikadu, potezanju konopa, dok će svoje umijeće moći pokazati i jedan-na-jedan u tavli i u složenim strategijama na šahovskoj ploči“ – kazao je predsjednik Udruge Kolektiv Dario Juka gostujući u Vijestima plus Običnog radija.

Sportski susreti gospodarskih subjekata Grada Mostara održat će se na Sportskom centru Kantarevac, u dane vikenda, 15. i 16. 9., odnosno u petak poslijepodne i tijekom cijelog subotnjeg dana. Organizatori najavljuju odmjeravanje snaga između 10 i 15 sastava, s tim da još ima prostora za prijavu zainteresiranih subjekata.

„Želja nam je našim sugrađanima ponuditi jedno kvalitetno obiteljsko druženje uz sport, rekreaciju, navijanje, a najmlađima je na raspolaganju i dječje igralište Kantarevac, s pratećim spravama za dječju razonodu. Organiziramo doista jedan jedinstven događaj koji je svojevrsna prekretnica u sportsko-gospodarskom rastu našeg grada, uz svesrdnu potporu Sportskog saveza grada Mostara. Koristim prigodu zahvaliti i prvim ljudima Grada i Županije odnosno gradonačelniku Mariju Kordiću i premijeru Nevenku Hercegu što su prepoznali i podržali našu ideju i nastojanja, a na radost Mostaraca i svih gostiju u našemu gradu u ovom ljetnom razdoblju“ – dodaje Juka.

Najbolje među prijavljenim ekipama bit će poznate u subotu, 16. rujna, u poslijepodnevnom terminu kada je predviđena dodjela pokala i nagrada, a nakon toga i druženje uz glazbu i roštilj.

Još uvijek možete prijaviti svoj tim za natjecanje na Sportskim susretima gospodarskih subjekata Grada Mostara na e-mail: udrugakolektiv@gmail.com.

Najčitanije

I Todorić utemeljio stranku

Stranka Ivice Todorića "Zajedno Hrvatska" osnovana je u subotu u Zagrebu,...

Južna Karolina za Trumpa

Republikanski birači u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini danas...

Šemsudin ostao među Bošnjacima

Stranka "Naprijed" Šemsudina Mehmedovića danas je u Vogošći održala...

Grbin kontra Splita

Vijest da lider SDP-a Peđa Grbin, nakon druge odbijenice...

Velež i Borac podijelili bodove

Nogometaši Veleža i Borca podijelili su bodove na stadionu...

Embrij je dijete. Život počinje začećem.

Vrhovni sud u američkoj državi Alabami presudio je u...

Bayer juriša k tituli

Nogometaši Bayer-a pred svojim su navijačima u Leverkusenu svladali...

Amina Kotlo: Mladi osobno ćete rasti uz neformalno obrazovanje

BEST Mostar je apolitička, neprofitna, nevladina organizacija studenata tehnike...