Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Ivan Glibo: Požurite po ulaznice za spektakularni koncert Doris Dragović i Queen: Bohemian Rock Symphony

Dva spektakularna koncerta očekuju nas ovoga ljeta u Mostaru na stadionu Kantarevac. Organizator Ivan Glibo iz Agencije Inter Connect Mostar bio je gostom Vijesti plus Običnog radija.

Simfonijski rock spektakl „Queen: Bohemian Rock Symphony“ s Dinom Jelusićem kao glavnim vokalom 25.8. stiže u Mostar. Čak 60 glazbenika sudjelovat će u ovoj glazbenoj rock senzaciji, u do sada neviđenom spektaklu na sceni Kantarevca! Queen je jedan od najutjecajnijih rock bendova u povijesti glazbe, poznat po svom nevjerojatnom zvuku i iznimnim glazbenicima. Njihove pjesme poput “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You”, “Don’t Stop Me Now” i “Somebody to Love” postale su klasici i voljene širom svijeta.

Sama ideja se rodila od gospodina Igora Tatarevića koji je naš Mostarac, ali živi i radi u Zagrebu. Igor je idejni tvorac Bohemian Rock Symphony, takav spektakl već je održan u Zagrebu 20.5. u Ciboni. Kroz razgovor je kazao da bi nešto slično mogli odraditi u Mostaru i Sarajevu i krenuli smo u operacionalizaciju projekta. Ulaznice se još uvijek mogu kupiti na entrio.ba ili na blagajni Kosače.“, ističe Ivan Glibo.

Doris Dragović je dugogodišnja ikona hrvatske glazbe, poznata po prepoznatljivom glasu i snažnoj interpretaciji pjesama koje diraju srce. Njena glazbena karijera obilježena je nizom uspješnih albuma i hitova koji su postali neizostavni dio hrvatske glazbene baštine. Osim toga, Doris je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 1999. godine s pjesmom “Marija Magdalena”, koja je osvojila brojna srca diljem Europe.

S Doris surađujem sedam-osam godina i mogu iskreno reći da svaki njen dolazak zadnjih godina je bio vezan izravno ili neizravno preko mene. Imamo izvanrednu suradnju, posebice nakon odličnog koncerta za dan žena 8.3. u Domu mladih Skenderija u Sarajevu. Nakon toga smo se odlučili pronaći adekvatan termin  zbog njezinih obveza a jasno i zbog najma prostora kako bi smo napravili najspektakularniji njezin koncert u zadnjih 15 godina u BiH. Izbor je pao na Mostar i Kantarevac i datum 18.8., nadamo se da će to biti spektakl koji je rijetko viđen u BiH. Ulaznice na moje iznenađenje su skoro pri kraju, što se tiče kontingenta koji smo mislili pustiti samo u prodaju. Ulaznice se mogu kupiti putem online platforme entrio.ba, na info pultu Mepas Mall-a i blagajni Kosače. Svi oni koji žele biti dio spektakla koncerta neka požure po svoje ulaznice, jer doista teško je prognozirati koliko će ulaznica biti na raspolaganju. Uvijek postoji alternativa da ako ostane manji dio ulaznica, omogućimo svima onima koji nisu mogli ranije kupiti ulaznicu da mogu i na sam dan koncerta.“, kazao je Ivan Glibo.

Zahvaljujemo Ivanu Glibi na izdvojenom vremenu, a vama preporučujemo da požurite po svoje ulaznice i poslušate razgovor na linku ispod!

Najčitanije

I Todorić utemeljio stranku

Stranka Ivice Todorića "Zajedno Hrvatska" osnovana je u subotu u Zagrebu,...

Južna Karolina za Trumpa

Republikanski birači u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini danas...

Šemsudin ostao među Bošnjacima

Stranka "Naprijed" Šemsudina Mehmedovića danas je u Vogošći održala...

Grbin kontra Splita

Vijest da lider SDP-a Peđa Grbin, nakon druge odbijenice...

Velež i Borac podijelili bodove

Nogometaši Veleža i Borca podijelili su bodove na stadionu...

Embrij je dijete. Život počinje začećem.

Vrhovni sud u američkoj državi Alabami presudio je u...

Bayer juriša k tituli

Nogometaši Bayer-a pred svojim su navijačima u Leverkusenu svladali...

Amina Kotlo: Mladi osobno ćete rasti uz neformalno obrazovanje

BEST Mostar je apolitička, neprofitna, nevladina organizacija studenata tehnike...