Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Goran Barbarić: Vidimo se u Blatnici 7. kolovoza, dolaze brojna poznata imena

Prvi ponedjeljak u kolovozu rezervirajte za jedan od najvećih glazbenih događaja u Hercegovini. Naime, u ponedjeljak 7. kolovoza na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici od 20 sati održat će se “Blatničke note dobrote”, humanitarni koncert kojega sa svojim Blatničanima priprema nadaleko poznati Mate Bulić.

U “Vijestima plus” Običnog radija gostom je bio Goran Barbarić, predsjednik organizacijskog odbora.

Blatničke note dobrote su mjesto okupljanja domaće i iseljene Hercegovine. Dolaze nam mnogi uglednici iz svijeta glazbe, športa, gospodarstva, politike. Ova manifestacije je dobila nešto na glazbenoj karti Hercegovine što i zaslužuje. Još od 2012. godine kada smo krenuli s koncertom uvijek je dio prihoda prodanih karata išao u humanitarne svrhe. Ove godine prihodi od prodaje ulaznica će biti namijenjeni za obnovu Doma kulture u Blatnici, dok će sredstva prikupljena na donatorskoj večeri, koja će se prirediti uz koncert, iskoristiti za pomoć najpotrebnijima s područja općine Čitluk.“, kazao je Goran Barbarić.

Svoj dolazak u Donju Blatnicu potvrdili su Zlatko Pejaković, Dalmatino, Frano Pehar & Tarapana, Ante Cash, Tiho Orlić, Ivana Marić, Dražen Žanko, Pero Panjković, Šima Jovanovac, Johny Gitara, Dukati Široki Brijeg, Trio Gušt, Stjepan Jeršek Šef, Jozo Vučić, Drvosječe, Narodni dar, Pero Strukar – Viteška lola, Ivan Mandić, Ivan Martić, Udruga Jozo Penava Vitez, Zdravko Ćurić, Klapa Grga Posušje, a uz domaćina Matu Bulića nastupit će i gosti iznenađenja.

Karte se mogu kupiti na dan koncerta na ulazni, preko entrio.ba, i Udruzi Susret je dan određeni kontigent ulaznica. Očekujemo pravi spektakl, 2019. godine je Mate Bulić zadnji put imao nastup u svojoj Blatnici, tako da je ovo posebno za njega. Cijena ulaznice je simbolična i iznosi 10 KM.”, kazao je Goran Barbarić.

Najčitanije

I Todorić utemeljio stranku

Stranka Ivice Todorića "Zajedno Hrvatska" osnovana je u subotu u Zagrebu,...

Južna Karolina za Trumpa

Republikanski birači u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini danas...

Šemsudin ostao među Bošnjacima

Stranka "Naprijed" Šemsudina Mehmedovića danas je u Vogošći održala...

Grbin kontra Splita

Vijest da lider SDP-a Peđa Grbin, nakon druge odbijenice...

Embrij je dijete. Život počinje začećem.

Vrhovni sud u američkoj državi Alabami presudio je u...

Bayer juriša k tituli

Nogometaši Bayer-a pred svojim su navijačima u Leverkusenu svladali...

Amina Kotlo: Mladi osobno ćete rasti uz neformalno obrazovanje

BEST Mostar je apolitička, neprofitna, nevladina organizacija studenata tehnike...

Košarkaši BiH pobjedili Cipar

Košarkaši Bosne i Hercegovine pobijedili su u Nikoziji u...