Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Domenica: Pjesma “Jedna na 100” je jedan korak ozbiljnija nego moje prijašnje pjesme i najavljuje neku novu Domenicu

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica mlađe generacije, Domenica, pjesmu „Jedna na 100“ premijerno je izvela na festivalu Melodije Jadrana, a objavila je i video spot koji je sama osmislila.

„Jedna na 100“, novu pjesmu popularne pjevačice Domenice, publika je premijerno čula na glazbenom festivalu Melodije Jadrana i već tada bilo je jasno da je u najavi novi hit. Domenica je već odavno osvojila srce publike, a nova pjesma, koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, donosi dozu zrelosti i novi je korak u karijeri talentirane pjevačice.

Pjesmu prati i spot, kojeg je u potpunosti osmislila upravo Domenica. Sniman je na dvije lokacije, za vrijeme izlaska sunca na Bačvicama i zalaska sunca na ušću Neretve. Upravo je ušće Neretve, koje mnogi nazivaju i hrvatskom Kalifornijom, oduševilo Domenicu i u trenutku kada je preslušala demo verziju pjesme, znala je kako će upravo ova lokacija biti u spotu.

Njezinu ideju realizirao je i pretočio u stvarnost Ivan Trpimir Lozić, a prizori koji ostavljaju bez daha savršeno prate sentiment pjesme ‘Jedna na 100’. Također, ponovno dokazuje fantastičnu vokalnu izvedbu, autentičnost, strast prema glazbi i talent mlade pjevačice. Za vizualni identitet pobrinula se Matija Vuica, čije su ženstvene kreacije dale poseban touch spotu.

O nastanku nove pjesme i snimanju spota u današnjim Vijestima plus razgovarali smo upravo s Domenicom.

Osim pjesme „Jedna na sto“, Domenica je ove godine objavila i „Control Freak“, pjesmu s kojom se predstavila na CMC festivalu.

Prošle godine sam rekla da mi je velika želja u ovoj godini objaviti tri pjesme. Kad sam se tek počela baviti glazbom bila sam konstantna i znala sam izbaciti i četiri pjesme godišnje. Smatram da je to puno, ali ove godine želim objaviti tri pjesme i polako idemo prema toj trećoj pjesmi. Jučer sam dovršavala nešto u studiju i mislim da bi pjesma trebala biti objavljena početkom ili sredinom devetog mjeseca“, kazala je Domenica o planovima za nove pjesme.

Najčitanije

I Todorić utemeljio stranku

Stranka Ivice Todorića "Zajedno Hrvatska" osnovana je u subotu u Zagrebu,...

Južna Karolina za Trumpa

Republikanski birači u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini danas...

Šemsudin ostao među Bošnjacima

Stranka "Naprijed" Šemsudina Mehmedovića danas je u Vogošći održala...

Grbin kontra Splita

Vijest da lider SDP-a Peđa Grbin, nakon druge odbijenice...

Embrij je dijete. Život počinje začećem.

Vrhovni sud u američkoj državi Alabami presudio je u...

Bayer juriša k tituli

Nogometaši Bayer-a pred svojim su navijačima u Leverkusenu svladali...

Amina Kotlo: Mladi osobno ćete rasti uz neformalno obrazovanje

BEST Mostar je apolitička, neprofitna, nevladina organizacija studenata tehnike...

Košarkaši BiH pobjedili Cipar

Košarkaši Bosne i Hercegovine pobijedili su u Nikoziji u...