Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Dođite na prvi Humanitarni festival “Gledaj srcem” u Mostaru

Humanitarni festival „Gledaj srcem“ po prvi puta u Mostaru ovoga ljeta. Održat će se 18. i 19. srpnja 2023. godine na lokaciji Kampus Sveučilišta u Mostaru. Festival je posvećen ljubavi, humanosti i očuvanju naše predivne baštine.

Festival je koncipiran na dvije različite večeri. Prva večer, 18.07. je posvećena Hercegovačkim običajima i tradiciji. Moći ćete uživati u izvanrednim folklorima, izvedbama poznatih hercegovačkih pjesama, te gledati iznimne umjetničke performanse koji prikazuju naše naslijeđe. Bit će to prilika da se povežemo s našim korijenima, da cijenimo vrijednosti koje su nam prenijeli naši preci i da se divimo raznolikosti koja nas obogaćuje.

Druga večer donosi u Mostar po prvi puta ljeti Dječji karneval. Naša najveća radost su djeca. „Dovedite svoje najmlađe i uživajte u predivnom dječjem karnevalu. Djeca će imati priliku pokazati svoju kreativnost i maštovitost kroz različite kostime i šarene maske. Bit će tu mnogo smijeha, igre, plesa i veselja. Neka se dječja radost širi festivalom i donese osmijehe na sva lica.“, poručili su organizatori festivala.

“Gledaj srcem” festival ima i posebnu humanitarnu dimenziju. Sav prihod od ulaznica bit će doniran za podršku lokalnoj humanitarnoj organizaciji Gledaj srcem koja se brine o najosjetljivijim skupinama u našem društvu. „Vaša podrška i dolazak na festival značit će mnogo za one koji su u potrebi, jer zajedno možemo stvoriti bolje sutra.“, istaknuli su organizatori.

Organizatori koncerta su Udruga Gledaj srcem koju vodi Mateja Lovrić. U organizaciju festivala svoj trud je uložila i Nives Nikolić.

Pozivamo vas da se pridružite ovom nezaboravnom događaju koji slavi ljubav, tradiciju i humanost. Budite dio “Gledaj srcem” festivala i zajedno stvorimo predivne uspomene. Rezervirajte datume 18. i 19.07.2023. godine i provedite nezaboravne trenutke s nama u prelijepom Mostaru. Pridružite nam se i budite dio ovog nezaboravnog događaja! Hvala svima koji su podržali festival i omogućili nam održavanje istog, nadamo se da će postati tradicija“, za kraj su poručile svima Mateja i Nives.

Najčitanije

I Todorić utemeljio stranku

Stranka Ivice Todorića "Zajedno Hrvatska" osnovana je u subotu u Zagrebu,...

Južna Karolina za Trumpa

Republikanski birači u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini danas...

Šemsudin ostao među Bošnjacima

Stranka "Naprijed" Šemsudina Mehmedovića danas je u Vogošći održala...

Grbin kontra Splita

Vijest da lider SDP-a Peđa Grbin, nakon druge odbijenice...

Embrij je dijete. Život počinje začećem.

Vrhovni sud u američkoj državi Alabami presudio je u...

Bayer juriša k tituli

Nogometaši Bayer-a pred svojim su navijačima u Leverkusenu svladali...

Amina Kotlo: Mladi osobno ćete rasti uz neformalno obrazovanje

BEST Mostar je apolitička, neprofitna, nevladina organizacija studenata tehnike...

Košarkaši BiH pobjedili Cipar

Košarkaši Bosne i Hercegovine pobijedili su u Nikoziji u...