Tajma Tanović-Smajović: Okusite Hercegovinu na sajmu za vikend u Kosači

Drugi po redu Sajam gastronomije i turizma „OKUSI HERCEGOVINU“ održat će se ovoga vikenda u Domu Herceg Stjepana Kosače s početkom u 16:00 sati.

Organizatorica Sajma Tajma Tanović-Smajović gostovala je u “Vijestima plus” Običnog radija i otkrila detalje ovogodišnjeg sajma.

Prošlogodišnji sajam je bio jedno veliko otkriće i za mene i za izlagača, s obzirom da je još uvijek razdoblje korone trajalo. I ove godine nastavljamo s istim tempom i istom radošću.“, kazala je na početku razgovora Tajma Tanović-Smajović.

Na sajmu ćete imati priliku probati hercegovačke delicije i autohtonu hercegovačku hranu, zato dođite u što većem broju.

Ove godine imamo nove izlagače koji nisu bili s nama prošle godine. U programu ove godine imamo nova Kulturno umjetnička društva koja će predstaviti Hercegovačku kulturu. Također ćemo imati kulinarske radionice, pravljenje autohtonih hercegovačkih proizvoda. Pored toga ćemo svim posjetiteljima i izlagačima  pokloniti dvije panel diskusije – jedna je škola marketinga. To je naš poklon svim posjetiteljima kojima je ovo od velikog značaja koji se bave uslužnim djelatnostima i gastronomijom.“, kazala je Tajma Tanović-Smajović. 

Ovo je prilika svim posjetiocima i turistima da se upoznaju s hercegovačkom kulturom i tradicijom, ali i da svi koji se bave ovim djelatnostima nauče više o promociji i marketingu jer će tijekom sajma biti održane dvije panel diskusije na temu turizma i gastronomije, te i mala škola marketinga gdje će svi prisutni imati priliku naučiti o novim algoritmima društvenih mreža, te kada angažirati influensere, i koji je najbolji vid komunikacije za svaki od biznisa.

Cilj sajma je promovirati stvari koje dolaze iz Hercegovine. Uvezati se međusobno , da se ne zadržavamo samo u Hercegovini, nego uvesti partnerstva i s Banja Lukom, Sarajevom i generalno cijelom našom državom. Vjerujemo da će taj cilj biti i više nego ostvaren.“, poručila je Tajma Tanović-Smajović za kraj razgovora.

Na sajmu ćete imati priliku probati hercegovačke delicije i autohtonu hercegovačku hranu, zato dođite u što većem broju. U subotu, 8.7. program počinje u 16 sati, a u nedjelju 8.7. od 10 do 16 sati.

Posljednje novosti

Lađarska udruga Mostar poziva sve zainteresirane da se priključe novom sportu i novoj priči u gradu Mostaru

Lađarska udruga Mostar poziva sve ljubitelje izazova i novih...

Brano Likić predstavlja spot za pjesmu “Jesi li se umorilo srce moje”

Vrhunski glazbenik Brano Likić predstavlja spot za pjesmu "Jesi li se umorilo...

Jačanje ljudskih potencijala na Sveučilištu: Ugovori za asistente i poslijediplomande

U okviru obilježavanja Dana Sveučilišta, upriličena je svečanost dodjele...

Najbolji volonteri u 2023. godini su Maja Andrić (RH) i Mateo Marić (BiH)

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca, humanitarna udruga...

Pridružite nam se na Sajmu ‘Hrabro Srce’: Podržite osnaživanje žena u Mostaru

Udruženje „Žena BiH“ Mostar u partnerstvu s „Inicijativom građanki/na...

NLB Grupa poboljšala svoju ESG ocjenu

Da li se ikada pitate kakav trag biste ostavili...

Danas je Svjetski dan zemljišta – Zemljište je izvor života na Planeti

Svjetski dan zemljišta obilježava se svake godine 5. prosinca...