Grupa Rustica objavila singl s kojim je dobila nagradu u Opuzenu za najboljeg debitanta festivala

Pjesma “Još te čekam” grupe Rustica iz Trpnja je klasična otočka priča o začuđenosti prolaskom vremena te kraju ljeta i početku zime.

“On je mislio da je ljubav vječna kao i ljeto, međutim njoj je to bila samo avantura. S njenim odlaskom otišlo je i ljeto, a on se našao u situaciji da sam živi sa sobom do sljedećeg ljeta, čekajući je sa svakim dolaskom trajekta”kažu iz grupe Rustica.

Video je sniman na dvije atraktivne lokacije, prva je vinarija Saints Hills, jedna od najatraktivnijih dizajnerskih projekata na Pelješcu koje je ukomponiralo tradicionalan život te arhitekturu kapetanske kuće u poznatu vinariju koja je nezaobilazna stanica svim posjetiteljima Pelješca. Karakteristika ove lokacije je prekrasan pogled na obronke peljeških vinograda te promoviranje središnjeg dijela poluotoka kao countryside destinacije. Druga lokacija je villa Justina u Trpnju, djelo kapetana Jakova Begovića iz Trpnja koji je svoj umjetnički talent i oduševljenost grčkom arhitekturom unio u projektiranje ovog objekta po uzoru na grčke i rimske ljetnikovce tik uz more.

“Anegdota kod snimanja je da smo kasnili sa scenom zbog utakmice hrvatske reprezentacije te nas je na kraju čekao trajekt na koji su snimatelji utrčali s opremom kao da bježe od nečeg (i to u organizaciji s Jadrolinijom), a ispratili su ih glumci koji su izgledali kao mladenci te naš bend. Putnici trajekta su nas gledali u čuđenju kao da su snimatelji pobjegli s nekog mafijaškog vjenčanja i to u trku”ističu članovi Rustice koji su s ovom pjesmom nastupili na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu te odnijeli nagradu za najboljeg debitanta festivala.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije