Andrijana Copf: Iz udobnosti vlastitog doma pogledajte film “Quo vadis, Aida?”

Film Jasmile Žbanić “Quo vadis, Aida?” ponovno se može gledati online, ekskluzivno na Ondemand.kinomeetingpoint.ba, gdje će film biti dostupan od četvrtka, 4. veljače, otkrila nam je gošća ‘Vijesti plus’ – Andrijana Copf.

Film se na OnDemand platformi kina Meeting Point može gledati u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Kosovu. Cijena koda za film je 6,00 KM za gledatelje u Bosni i Hercegovini, 4,00 EUR za zemlje regije.

U središtu radnje je Aida (Jasna Đuričić), nekadašnja profesorica koja u ljeto 1995. radi kao prevoditeljica za Ujedinjene narode u Srebrenici. Kada srpska vojska uđe u grad, 30.000 stanovnika Srebrenice, među kojima je i Aidina porodica, traži spas u bazi UN-a.

Na Ondemand.kinomeetingpoint.ba u veljači su dostupni i filmovi “Koncentriši se, baba” (Pjer Žalica, 2020, 92 min.) – film dostupan širom svijeta, kao i “Pun mjesec” (Nermin Hamzagić, 2019, 85 min.); te filmovi “Otac” (Srdan Golubović, 2020, 120 min.) – film dostupan u Bosni i Hercegovini i Sloveniji i “Mare” (Andrea Štaka, 2020, 84 min.) – dostupan u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Kosovu.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije