Ana Matić-Raguž: Upoznajte brend koji dolazi iz srca prirode – prirodnu kozmetiku ‘Ardia’

Ana Matić-Raguž, profesorica njemačkog i hrvatskog jezika, koja je nakon godina i godina neuspješne potrage za stalnim poslom odlučila uzeti stvari u svoje ruke i od strasti i hobija stvoriti sama sebi posao. Tako je nastao prirodni kozmetički brend Ardia.

Budući da se u obitelji godinama bave pravljenjem pripravaka od ljekovitog bilja, što joj je bila jedna velika strast, odlučila se završiti i školu fitoaromaterapije i proći cijeli niz seminara i dodatnih usavršavanja kako bi uspjela u svojoj namjeri.

Sami brend nazvan je Ardia, po Ardijejcima – ilirskom plemenu koje je među prvima osnovalo državu na našim područjima, otkrila nam je sama Ana u ‘Vijestima plus’.

Govoreći o procesu proizvodnje kozmetičkih preparata, Ana kaže da traje cijelu godinu, a nekada i više iz jednostavnog razloga, što strogo kontroliraju razvoj sirovina.

Proizvode Ardia za sada možete potražiti na Instagram i Facebook stranicama, no kažu da su njihov najbolji marketing korisnici i njihova riječ, odnosno reklama od usta do usta.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije