Ana Ćavar: #FeelGood majica slavi sve sjajne žene u našem životu, a donosi ti i neke supermoći!

#FEELGOOD majica je osmišljena od strane BONJOUR.tima u suradnji s dm drogerie markt kako bi slavila sve sjajne žene u našem životu, a njenom kupovinom po cijeni od 12,95 KM činite neke sjajne stvari.

Kako bismo vam dodatno približili posebnost ove majice, u ‘Vijestima plus’ ovog jutra, naša Andrea je razgovarala s Anom Ćavar – osnivačicom i direktoricom priče BONJOUR.ba – koju i ne treba posebno predstavljati.

U BONJOUR.ba timu su osmislili na desetke majica na temu superžene. Crtali su je, opisivali, dotjerivali i na kraju odlučili jednostavno ponosno istaknuti tko su superžene u našem životu.

One su naše mame, sestre, susjede, komšinice, šefice, prijateljice. Sve žene koje nam svakodnevno uljepšavaju život toliko potrebnim osmijehom ili porukom, domaćom štrudlom koja nas vraća u djetinjstvo ili pak pohvalom za dobro napravljenu prezentaciju. Upravo njih slavimo limited edition FEEL GOOD majicom koju ćete pronaći ekskluzivno u dm drogerie markt prodavnicama širom BiH.

Majica ima i 3 supermoći:
– Prva je ta da se u njoj uvijek osjećaš kao superžena. Jer to i jesi!
– Druga je ta da njenom kupovinom doniraš 2 KM za napredak i razvoj poduzetnica kroz projekt #PoduzetneZAJEDNO u potpisu domaće neprofitne organizacije ‘Fondacija 787’.
– Treća je da njenom kupovinom podržavaš domaću proizvodnju jer majica je proizvedena i upakirana u Bosni i Hercegovini.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije